BLOG POWER, editia 6!


Editia a sasea a Blog Power este gata de start! Conform sistemului de calcul al al alegerii celui mai bun articol, luand in calcul comentaiul-vot, numarul de like.uri si +1, numarul de comentarii de pe articolul inscris, articolul castigator de saptamana trecuta este ''Romania-pro si contra'' al Vanessei! Tot ea, in calitate de lider de opinie pentru saptamana trecuta, va alege tema pentru saptamana aceasta! Perioada de inscriere a noilor articole este, incepand de maine, pana sambata seara, votul urmand a fi facut duminica!

Tema pentru saptamana aceasta este :
"Ce ai face daca ai fi o zi in pielea celuilalt?" -e vorba de sexul opus-, femeia daca ar fi barbat si viceversa.Ideea de baza e sa incercam sa ne imaginam cum e sa fim si in pielea celuilalt, sa privim si prin ochii lui spinoasa problema a relatiilor interumane'' -si a fost aleasa de catre liderul de opinie al saptamanii trecute, Vanessa!

*mai multe informatii:

Comentarii

  1. Multumesc mult ca mi-ati votat articoulul si vreau sa-i felicit pe toti cei cu care am fost in competitie!!
    Subiectul de saptamana asta l.am ales consultandu.ma cu Dana D si cu Liviu si v-as propune urmatoarea tema: "Ce ai face daca ai fi o zi in pielea celuilalt?" -e vb de sexul opus-, femeia daca ar fi barbat si viceversa.Ideea de baza e sa incercam sa ne imaginam cum e sa fim si in pielea celuilalt, sa privim si prin ochii lui spinoasa problema a relatiilor interumane. Succes!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitări, Arina! Va fi un exercițiu de imaginație interesant, la care am să particip cu siguranță! Mult succes tuturor! :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu