Libertate!

Mai mult ca in orice zi , sa ne bucuram cu tot sufletul de libertate. Traim intr-o tara libera, care nu este in razboi, nu sufera de cataclisme, nu sta sa se scufunde si putem sa apreciem ce ne aduce ziua de maine.
Uitam cu totii ca toate lucrurile pe care le avem nu sunt gratuite si altii au luptat ani de zile ca noua sa ne fie bine.
Avem multe drepturi: femeia poate vota, poate fi egala cu barbatul, avem dreptul la educatie, sa ne alegem cu cine ne petrecem viata. Orice ne punem in cap il putem realiza ( cu mici exceptii).
Ne asumam riscuri , avem responsabilitati dar mai presus decat aceasta suntem niste oameni exceptionali, care au razbit de-a lungul mileniilor si ne cramponam acum in cateva lucruri marunte. Suntem cunoscuti in lume pentru inventiile noastre si avem sansa sa ne putem promova in lume asa cum suntem.
Lasand scursurile deoparte, putem sa spunem lumii cine suntem si de ce am reusit sa ramanem pe acest pamant si cate popoare se trag din noi.
Ne subapreciem zilnic, pentru ca am plecat capul poate multora, care nu neaparat erau mai destepti, ci mai vicleni.
Salut pe fiecare om de langa mine si fac apel la dorinta de a invinge care zace adanc in noi….e drept de multe ori trebuie sa foram s-o gasim, ca niste adevarati mineri.
Multi factori te pot influenta de-a lungul vietii, dar cu toate acestea nu te poti baza pe circumstante sa-ti hotarasca destinul.
Stiu cine sunt si cine esti. Alege!

Comentarii