Interprez tăceri

   Eu sunt un om vorbaret. In sensul ca nu mă ascund, nu tac atunci când am ceva de zis. Dar, de la o vreme, am parte de oameni subtili. Care știu subtilitati. Care le înțeleg. Care m-au făcut să le simt și eu; sau să încerc să le simt. Uf, și din cauza asta tac. Mult :) Cuvintele sunt uneori inutile. Și încep să țin cont de cine, cum și de ce dă Like pe Facebook, sau dacă distribuie, sau... Tot felul de lucruri care, puse cap la cap, se leagă.
Vorbesc mult, dar fără cuvinte. Mulți încă nu au înțeles câte forme poate avea un simplu semn: „ :) ” . Zâmbărețul ăsta poate fi în cinci moduri, cel puțin, interpretat. V-ați gândit așa? Că poate e trist, sau melancolic, sau de durere?...
Cum nici „ :)) ” nu-i mereu pură fericire, ci poate ironie?
Depinde de viziune, de cel care trimite mesajul și de cel care-l receptează... Uneori poți striga și să nu te audă nimeni, alteori e de ajuns să pui trei puncte în loc de unul la finalul unei propoziții ca să primești cinci mesaje îngrijorate.
   Mă bucur să văd că am prieteni. E bine să ai un sprijin; să știi că are cine te prinde te face să fii mai puternic și, poate, să nu mai cazi.

Dintre multe foi scrise aiurea, povești lipite la colțuri și culori desenate printre rânduri, Leah vă trimite gânduri bune!

Comentarii

  1. Cat adevar...

    Ma bucur ca ai avut curajul sau inspiratia de a ne arata aceste aspecte.

    E important sa ai oameni sinceri alaturi, care sa te zgaltaie la nevoie, care sa scoata din tine frumosul ce zace, tu neavand puterea sau cheful sau dorinta de a-l arata si altora.

    Mi-as dori sa daruiesti frumusetea din sufletul tau, acum, in aceasta perioada de liniste dinainte de sarbatori.... :) Eu una, astept un colt dintr-o poveste lipita. :)
    Multumiri anticipate.

    RăspundețiȘtergere
  2. scrii foarte frumos, Leah!
    se simte ca scri sincer, din suflet, natural, firesc. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. poi asa e...cel putin eu daca postez o melodie sau o poza cu un mesaj imi reflecta starea mea emotionala, sufleteasca !

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa stii ca uneori e mai bine sa te abtii de la cuvinte. Am simtit asta pe "postarile" mele. Cuvintele nu isi au rolul atunci cand nu trebuie sa explici subtilitati. Te salut.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu