CAFEAUA DE SEARA! seara de sedinta!

Buna seara prieteni!
 Profit de faptul ca ne regasim la Cafeaua de Seara, pentru a tine o micuta sedinta in cadrul echipei noastre, o sedinta deschisa tuturor celor carora MWB le-a devenit o parte a activitatii de blogger!
    As vrea sa lamurim anumite inconveniente, neintelegeri si poate probleme, iar pentru a nu tine un discurs demagogic, trec direct la subiect!
    MWB, fiind o publicatie online, in mod logic si de bun sens al lucrurilor, absolut toti autorii isi vor publica articolele in format complet, fara rezumare, fara directionare catre alte pagini interne sau externe, pentru a citi continuarea articolelor! Sper sa fie clar de ce spun asta si voi da un exemplu: -nimanui nu-i convine sa vada un film la tv pe un post, pana la un anumit moment, apoi sa fie obligat sa caute continuarea filmului pe un alt post! Este un exemplu simplu si sper eu destul de usor de inteles!
  Metoda ''hit&run'' trebuie uitata de toti cei ce-si publica articolele pe MWB! Hit&run inseamna sa publici si apoi sa nu mai verifici articolul, nici macar o data pe zi!  Aceasta metoda de promovare implica un clar discomfort adus tuturor cititorilor dar mai ales celor care-si doresc sa intre in contact cu autorul articolului, in plus acestei metode se va datora mai mereu lipsa comentariilor! Cine isi doreste promovare fara implicare si interactivitate ii recomand Fain/Polimedia, Bun de Citit si Toate Blogurile, dar atentie, metoda asta a fost deja priceputa chiar si acolo, evident incercandu-se o promovare corecta evitand asaltul de articole ale caror autori nu inteleg inca cum functioneaza bransa de social media!
  Un alt motiv al absentei comentariilor pe anumite articole se datoreaza in principal faptului ca MWB, ca si spatiu web, este un loc destul de calm, cald si prietenos, multi dintre cei ce vor sa comenteze abtinandu-se de la asta, doar pentru a nu deranja! Apoi, plecand de la premisa ca autorii MWB sunt si premianti MWB, evident exista respectul cititorilor fata de autori, ceea ce este un motiv in plus sa tempereze anumite porniri, anumite replici, anumite comentarii aiurea, anumite comportamente de tip forum!
   Pe MWB, nu exista o lista de cerinte pentru autori! Nimanui nu i s-a cerut sa publice un anumit numar de articole intr-un interval oarecare de timp, exista totusi reguli dar care sunt menite doar pentru a defini activitatea fiecaruia! MWB nu a dictat nimanui un anume sablon pentru articole, nu a dictat un font, desi exista rugamintea sa fie respectate fonturile presetate, nimanui nu i-a fost dictat ce, cat, cand, unde si de ce sa publice!
  O alta discutie ce mi-a ajuns la urechiuse este o oarecare nedumerire fata de numarul mare de comentarii de la Cafeaua de Seara! Pai dragilor, scopul in sine al Cafelei este chiar socializarea, interactiunea intre bloggeri si cititori de bloguri, intre autorii si membrii MWB, pentru ca adevarul este (si e bine sa notati undeva :D ) ca in bransa de Social Media nu exista notiunea de blog important ci de blogger important, pentru ca omul sfinteste locul!
 Cam lung discursul, sunt sigur ca mai aveti si alte nelamurir, dar v-as ruga spuneti-le, pentru ca sincer nu am de gand sa las munca de un an de zile a 43 de autori doar pentru ca nu exista scris negru pe alb, o lista de reguli, o lista de cerinte! In principiu, nici nu am de gand sa fac acea lista, pentru ca MWB nu a fost creat pentru a fi doar o aparenta trecatoare in media ci a fost creat datorita unui vis comun de a sustine si promova valoarea!

Comentarii

  1. Buna seara Liviu si tuturor care sunteti pe aici.

    Liviu in seara asta cu ce ma servesti?
    Vad ca ai ales un subiect delicat si mie imi trebuie un pic de tarie sa prin curaj la vorba:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ai venit Dream! sa fie ceva, rom? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. As prefera in seara asta sa "vorbeasca"cati mai multi,sa zica ce le convine si ce nu pe aici.

    RăspundețiȘtergere
  4. da, dar sincer presimt ca multi se vor abtine, tocmai pentru ca nu vor sa creeaze o anumita tensiune aici! desi e clar, cel mai bine ar fi sa vorbim toti!

    RăspundețiȘtergere
  5. Tlaloc bine ai venit!
    Ai mai gasit calutul aseara?:D

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa mi se pare si mie corect Liviu,sa zica fiecare ce are de zis,nu s ataca si apoi sa se auda vorbe.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dream, ce calut, pe naiba pana am ajuns eu se transformase in magar :))
    P,S, sa nu razi tare ca ne da Liviu afara din sedinta :D

    RăspundețiȘtergere
  8. :))saracul cal ce a ajuns:))Acum nu mai e fat frumos pe cal alb,e fat frumos pe magar:))

    Ne bagam pe sub masa si radem :D

    RăspundețiȘtergere
  9. rog seriozitate :D aloooo, aloooo...sa nu trageti :)))))

    RăspundețiȘtergere
  10. ups...se pare ca eu am început prea serios la câte hohote de râs se aud pe acolo:))

    RăspundețiȘtergere
  11. bine ai venit Carmen! ce nu am mentionat eu de acest ''hit&run'' este ca se aseamana cu pingul de pe wordpress, o alta metoda prin care un blogger incearca sa forteze cititorii sa vina pe blogul personal! insa, din experienta spun, nimeni din cei care se comporta asa nu sunt luati in considerare in blogosfera!

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna seara ALice si bien ai venit.Fiecare parere conteaza si vrem sa auzim cat mai multe in seara asta

    RăspundețiȘtergere
  13. *Doamne fereste....asta vroiam sa scriu, a iesit altceva!

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu nu port chilotei :)) Dream, tu porti?

    RăspundețiȘtergere
  15. Tlaloooc....lasa fata.n pace :))))))

    RăspundețiȘtergere
  16. Liviu din pacate nu suntem pe facebook sa iti dau un mare LIKE la comentariu:D

    RăspundețiȘtergere
  17. Pai eu port boxeri si na.... da nu mai spun nimic, daca ati pomenit de chilotei....:)) Dream iesim amndoi nu ma lasi la greu.

    Apropo vine Craciunul si alte sarbatori bla bla.... nu imi place sa vad o mie de postari cu aceasi tema (sau de paste sau de 1 decembrie) e penibil asa mi se pare mie, aceasi idee... concursul Nopti Magice mi-a placut de anul trecut (eu nu am participat) dar mi-a placut ca a fost incadrat pe o sectiune

    RăspundețiȘtergere
  18. Pai...spre exemplu eu nu l-am găsit încă pe like de la Google+. Imi placeau stelutele si chiar le foloseam, dar acum ma voi stradui sa gasesc like-ul acela

    RăspundețiȘtergere
  19. Priviti retrospectiv... nu zic de articolele simple... hai sa vedem cate "Cafele de seara" au fost, cu multi participanti, si cati au dat acel Like de o secunda...

    RăspundețiȘtergere
  20. iti poti spune punctul de vedere Shayna! ma refeream ''sedinta inchisa'' ca si cand ...gata...devin mai relaxat...nu chiar asa serios si sobru...cum incepusem ;)

    RăspundețiȘtergere
  21. Mihai eu nu cred ca este chiar asa de important si acel like,uite de exemplu eu nu folosesc acel Google +,sau ma rog poate am incercat eu sa fac ceva ceva pe acolo dar m-am dat batuta.

    RăspundețiȘtergere
  22. Bine, chiar daca am ajuns mai tarziu tot am sa spun ce aveam de gand. :) E adevarat ca esti la tine acasa aici, Liviu, si ca tu impui regulile, dar avand in vedere o discutie pe care am avut-o cu tine saptamana trecuta am facut un mic experiment, am vrutsa vad ce se intampla, ce se schimba... Tu insa nu ai avut rabdare deloc, dar deloc, si ai fost chiar putin rautacios. Din pacate serile trecute nu am putut sa fac fata discutiilor, nici acum nu ma simt grozav dar am venit pentru ca asa mi s-a parut corect.

    RăspundețiȘtergere
  23. Tlaloc ce sa fac acum,daca te da pe tine afara din sedinta cu siguranta ma da si pe mine ca doar am inceput amnadoi:))nu te las la greu,prietenul la nevoaie se cunoaste:))

    RăspundețiȘtergere
  24. Dream: nici eu nu am activat contul...nu-l folosesc... dar like poti sa dai si fara...ca un fel de feed-back... si daca pt noi nu conteaza...pt Gogu...conteaza mult

    RăspundețiȘtergere
  25. Nopti Magice e ceva special, ma bucur ca ti.a placut Tlaloc! menirea lui e sa aduca magia sarbatorilor, nu sa imbacseasca ochii cititorilor cu altceva

    RăspundețiȘtergere
  26. Lunapatrata: ce te supara? spune si-l urechem pe Liviu!!

    RăspundețiȘtergere
  27. Nu ma supara nimic...discut o problema doar.

    RăspundețiȘtergere
  28. Si eu abia astept revenirea Noptilor Magice.. mai ales ca se apropie Sarbatorile! :D

    RăspundețiȘtergere
  29. Probabil ca Liviu a fost un pic rautacios si pentru ca a inceput lumea sa ii sara in cap si sa il ia la intrebari ce se intampla

    RăspundețiȘtergere
  30. Hai sa imi spun totusi ideea pana la capat, ok? Uite.. tu spui ca cititorii vin oricum si pe blogurile noastre, dar logic...daca citesc aici articolul intreg, de ce sa il mai citeasca inca o data pe blogurile noastre?
    De fapt era o modalitate de a impaca ambele "parti", cam asta a fost ideea,dar nu e nicio suparare daca nu pare ok. :)

    RăspundețiȘtergere
  31. Tlaloc e secret,iti zic numai tie in particular:))

    RăspundețiȘtergere
  32. Dream, nu e nevoie sa ii iei apararea, nu am venit sa atac pe nimeni, doar sa spun un punct de vedere, atat. :)

    RăspundețiȘtergere
  33. Shayna, Liviu e gazda... el plateste domeniul si multe altele, dar regulile nu sunt ale lui....ele sunt ale noastre si le dezvoltam in genul de intalniri cum e cea de seara asta...

    RăspundețiȘtergere
  34. Mai, gata...e ok. Nu am venit nici sa atac, nici sa ma cert, doar ca eu obisnuiesc sa spun ce am de spus. :)

    RăspundețiȘtergere
  35. Shayna nu trebuie sa te superi pe mine ,nu e vorba ca ii iau lui apararea sau nu,zic doar ceea ce e adevar si ceea ce cred eu

    RăspundețiȘtergere
  36. Dream, ce ai gatit astazi ca mie mi-e foame :))

    RăspundețiȘtergere
  37. ai facut bine ca ti.ai spus puctul de vedre Shayna, apreciez asta, ebine ca lamurim anumite lucruri!

    RăspundețiȘtergere
  38. Ok,ok...v-am inteles punctele de vedere, imi cer scuze daca am suparat pe cineva, nu asta a fost intentia.

    RăspundețiȘtergere
  39. Tlaloc am gatit niste macaroane cu branza la cuptor,te servesc cu cea mai mare placere,cine mai vrea?:D

    RăspundețiȘtergere
  40. Mihai, eu nu am spus ca e rau, si oricum nu ma sperii atat de usor. ;) Am spus ca a fost putin rautacios, ceea ce e altceva. Si gata, am incheiat subiectul, voi sunteti multi..eu singura, nu e corect. :D

    RăspundețiȘtergere
  41. Tlaloc, eu încerc să-l ţin la nivelul de dependenţă la nicotină:))

    RăspundețiȘtergere
  42. Shayna nu cred ca s-a supar cineva pe tine,fiecare a zis ce a crezut si si-a zis parerea...
    Acum vine ceva de genul :toti pentru unu si unu pentru toti?:D

    RăspundețiȘtergere
  43. Shayna: ma lovesc de aceeasi situatie: nu exista eu si voi... aici suntem NOI...

    RăspundețiȘtergere
  44. ar fi chiar culmea ca eu sa fiu rau :))) desi poate, in trecut, ar fi fost mai bine sa fiu individualist si sa nu.mi pese de ceilalti!
    Shayna, nu cred ca te.a atacat nimeni, decat au incercat sa.ti arate convingerile lor! crede.ma, aici, nu sunt oameni care sa atace, care sa loveasca, din contra, aici, sunt oameni dispusi sa ajute, sa inteleaga, sa sfatuiasca, sa asculte, sa invete!

    RăspundețiȘtergere
  45. Pai eu nu m-am suparat deloc. :) Nu sunt suparacioasa si nici fitoasa (cu "tz", na, sa se inteleaga), dar spun tot ce gandesc, asa... verde-n fata. :)

    RăspundețiȘtergere
  46. "Acum vine ceva de genul :toti pentru unu si unu pentru toti?" sa nu purtam chilotei? :)) si numai boxeri?

    Macaroane cu branza? ooooooo ultima data erau cu sos de rosii :D

    RăspundețiȘtergere
  47. Aaa... si inca ceva, ador cuvantul NOI. ;)

    RăspundețiȘtergere
  48. a venit Cri! buna seara Cri, nu te zarisem :)

    RăspundețiȘtergere
  49. pffff..pai asa sedinta facem....cu gandul la mancare? :))))
    Dream, ziceai ceva de macaroane? .....

    RăspundețiȘtergere
  50. Ai ce ai cu boxerii si chiloteii in seara asta Tlaloc:)))Alea au fost spaghete,nu macaroane:P

    RăspundețiȘtergere
  51. :dDa Liviu,am pentru toata lumea,vrei si tu o portie?:D:>

    RăspundețiȘtergere
  52. Ceea ce nu cred ca s-a inteles nici acum: la cafelute, e invitat ORICINE!!! nu trebuie sa fii autor, nu conteaza vechimea, etc. Bineinteles ca in decursul timpului, ajungem sa ne cunoastem mai bine si poate chiar in particular.... dar asta nu e un motiv sa se simta cineva marginalizat sau exclus... zic asta pentru ca am vazut ca multi aleg sa stea deoparte si sa urmareasca doar...

    RăspundețiȘtergere
  53. ah, na' ca revin iar si din nou :)))
    Cri, nu intristezi MWB (comunitatea), in nici un fel, nu stiu de unde ai auzit asta, din contra, esti printre cei mai dedicati acestei echipe si aduci mereu raza de soare atunci cand apari ;)

    RăspundețiȘtergere
  54. Liviu e de vina, el a scris chilotei, acum daca eu ma gandesc la altceva cu ce sunt eu de vine ? :(

    RăspundețiȘtergere
  55. Dream... nu vreau macaroane... dar niste boxeri... accept cu drag de la tine...

    RăspundețiȘtergere
  56. Tlaloc: te gandesti la chilotei comestibili? cu macaroane? =))

    RăspundețiȘtergere
  57. No, daca vorbiti despre mancare, eu o sa plec...nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva,mi se face rau. :)

    RăspundețiȘtergere
  58. Cate unu,cate unu fug la masa,v-am facut pofta si foame cu macaroanele mele:)):D

    RăspundețiȘtergere
  59. e na'...ca suna fain....chilotei din macaroane :)))

    RăspundețiȘtergere
  60. lunapatrata, dar tu cu ce traiesti?

    RăspundețiȘtergere
  61. Liviu fugi si papa ca nu vreau sa te am pe "cunostinta":))

    RăspundețiȘtergere
  62. Mihai sunt martor la ce a spus, nu in seara asta, asta inseamna ca intr-o zi..... :))

    RăspundețiȘtergere
  63. Cu aer, cred... sau asa, in virtutea inertiei, dar deja nu mai conteaza de ce sau cu ce. :) Mananc foarte putin si asta doar pentru ca e necesar.

    RăspundețiȘtergere
  64. pai cu siguranta e necesar sa mananci, e vital!

    RăspundețiȘtergere
  65. Pai stiu asta, dar na.. daca nu am pofta de mancare!

    RăspundețiȘtergere
  66. Eu cred ca incet,incet ma indrept spre pat ca mi se inchid ochii.Tlaloc nu ma intreba daca,"cu chilotei sau fara":))

    RăspundețiȘtergere
  67. =)) mai discutam despre asta,azi nu ca suntem in sedinta:))

    RăspundețiȘtergere
  68. Am eu o problema, dar cu siguranta e altceva decat ai putea crede. In fine..hai sa trecem peste asta. Uite, intreba Dream ceva, e mai interesant. ;)

    RăspundețiȘtergere
  69. Georgiana... vezi ca nu uit...mai ales genul asta de promisiuni...

    RăspundețiȘtergere
  70. Mihai eu cand fac o promisune sa stii ca ma tin de ea,numai daca nu uit:))asa ca sa imi mai aduci aminte in caz de uit:))

    RăspundețiȘtergere
  71. Gata,plec in pat. Baieti sa nu ma intrebati acum si pe mine... :P

    RăspundețiȘtergere
  72. asa deci, tot la chilotei am ramas? :)) .....pff...pai asa mult dureaza...sa depasim faza :D :))

    RăspundețiȘtergere
  73. Shayna hai sa nu ne mai gandim acum la probleme si sa ne simtim un pic bine.
    eu sincer cand intru aici uit de tot si ma simt bine ca sunt inconjurata numai de oamnei minunati,chiar daca sunt virtuali.Uneori un prieten virtual te ajuta mai mult decat unu care iti este mult mai aproape...

    RăspundețiȘtergere
  74. era cat pe aci' sa intreb...dar ma abtin :D...si nu intreb :)))

    RăspundețiȘtergere
  75. sa ne simtim bine cu sau fara .....

    RăspundețiȘtergere
  76. ne simtim bine fara...zic si eu acum :)) ar fi chiar straniu sa ne simtim bine ...cu... :))

    RăspundețiȘtergere
  77. au inceput sa mi se invarta ochii in cap si nu mai inteleg nimic=))

    RăspundețiȘtergere
  78. Eu mai bine ma duc la somn ca cine stie ce perla mai scot si in curand trece de 12 noapte si am voie sa vorbesc "fulgar":))

    RăspundețiȘtergere
  79. Stai, Dream...am o problema aici de rezolvat, sa vad cam ce vrea Mihai sa afle. :D

    RăspundețiȘtergere
  80. eu clar..am inceput sa...fac sa fie necesara bulina rosie la pagina asta :)))

    RăspundețiȘtergere
  81. shayna poate vrea in particular ca i-o fi rusine de fata cu noi:))

    RăspundețiȘtergere
  82. e clara treaba, ce sa mai! tre' sa caut o bulina rosie :)))

    RăspundețiȘtergere
  83. Liviu pune si tu interzis pana la 12 noaptea macar:))

    RăspundețiȘtergere
  84. Shayna: chestia cu chiloteii nu te intreb...ca s-a arvunit Georgiana...ziceai: Am eu o problema....acum nu mai pot dormi de curios...

    RăspundețiȘtergere
  85. Pai vad ca deja nu mai spune nimic. :D

    RăspundețiȘtergere
  86. Mihai, ia un somnifer... ca mai mult decat atat nu spun, cel putin nu aici. :) Asa ca fa cumva sa dormi totusi. ;)

    RăspundețiȘtergere
  87. Mihai,te rog frumos,eu am zis de boxeri pentru tine,chiloteii raman la tlaloc:)))

    RăspundețiȘtergere
  88. Liviu,te rog sa faci un pic de liniste.Da cu pumnul in masa ca nu mai tine:))

    RăspundețiȘtergere
  89. Nu pot somnifer.... ca si eu tot cu aer traiesc...somnifer=mancare...

    RăspundețiȘtergere
  90. Dream: am marcat...ai promis ca-mi dai boxeri...

    RăspundețiȘtergere
  91. Ahaaa...deci nu numai eu traiesc cu aer. :D

    RăspundețiȘtergere
  92. hopaaaaa! no bine..boxerii la Mihai, chiloteii la Tlaloc ........si... :))))

    RăspundețiȘtergere
  93. Off... sper ca nu primesc boxerii Zeului...

    RăspundețiȘtergere
  94. am dat cu pumnu' in masa.....si acum tre sa fac ordine ca au sarit toate ''jucariile'' pe jos :))))

    RăspundețiȘtergere
  95. nu,gata eu am plecat la somn,daca mai stau mult cine stie ce mai zis sau ce se mai intampla:)))

    RăspundețiȘtergere
  96. Dream pot sa ii iau de pe propietara? :))

    RăspundețiȘtergere
  97. :))Tlaloc:))nu mai pot sa raspund de la ras:))

    RăspundețiȘtergere
  98. pai nu ma multumesc cu niste chilotei, boxeri...textila...in general! te vreau cu totul :)))

    RăspundețiȘtergere
  99. :))Liiiivviiiiuuuu baga bulina ca nu mai tine=))

    RăspundețiȘtergere
  100. :O ooops,mai bine ma duc la somn ca voi mai aveti un pic si sariti pe mine=)))

    RăspundețiȘtergere
  101. deja incep sa ma doara obrajii de la atat ras :))

    RăspundețiȘtergere
  102. Shayna: macar tu ai aer cald... eu mananc rece ...nu am cine sa-mi incalzeasca mancarea...=))

    RăspundețiȘtergere
  103. Ma retrag si eu, ca nu mai pot.
    Mai vorbim maine:)Tlaloc,Mihai...sa ma gandesc cand va primit "darurile":)Daca sunteti cuminti chiar maine:d
    Liviu cu tine mai discut:))

    RăspundețiȘtergere
  104. buna macaroanele Dream :) sa mai faci!

    RăspundețiȘtergere
  105. Va doresc o seara faina tuturor in continuare,vise ciufulite si somnic pufos:)>:D< >:D<

    RăspundețiȘtergere
  106. da,da...nu e nicio graba! ...discutam...discutam....
    -despre ce? :))

    RăspundețiȘtergere
  107. Off... cine citeste aici o sa ramana tare nelamurit.... e magazin de chiloti sau "sait" de dating....????

    RăspundețiȘtergere
  108. baieti am ramas singuri! scoateti berea de la rece... :))

    RăspundețiȘtergere
  109. pai da, vor zice ''bai ce sedinta au facut...au impartit boxeri, chilotei, mancare'' :))

    RăspundețiȘtergere
  110. Na..ca nu sunteti singuri.;P Sa scoata Mihai berea, zic. ;)

    RăspundețiȘtergere
  111. Uitasem de Carmen... a scapat de data asta...

    RăspundețiȘtergere
  112. Dau berea dar...Shayna...aprobi sa primesc asi eu adresa ta de e-mail?

    RăspundețiȘtergere
  113. la final de sedinta, noapte buna la toata lumea :)

    RăspundețiȘtergere
  114. La multi ani tuturor celor cu nume de Mihai, Mihaela, Gabriel, Gabriela, etc!!! Deci sunt bun de cinste...

    RăspundețiȘtergere
  115. Multumesc.... sa fie pentru toti...

    RăspundețiȘtergere
  116. La Multi Ani Mihai! inseamna ca diseara dam party :D

    RăspundețiȘtergere
  117. Noapte buna lume! Am plecat in lumea viselor!

    RăspundețiȘtergere
  118. noapte buna tuturor! ne regasim maine! Dream va oferi cafeaua..iar Mihai berea :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu