2 iul. 2011

Fii tu însuţi !

     Aproape întotdeauna între esenţă şi aparentă există o diferenţă care la un moment dat iese la suprafaţă .Ar putea fi numită prefăcătorie sau nehotărâre sau pur şi simplu timiditate , aceasta fiind scuza cea mai la îndemână .
    Cel mai uşor vizibil este aparentul acesta fiind la suprafaţă tot timpul şi este caracterizat de nerăbdare datorată faptului că nu vedem esenţa motivând vulnerabilitatea faptuui de a fi noi înşine , mintea adesea necunoscând alte frontiere decât pe cele pe care le stabilim şi în interiorul cărora ne ascundem . Suntem poate sinceri şi asta ne onorează dar esenţa este în fiecare fapt înafara comportamentului instinctual.
   Dacă cineva ţi-ar spune cât de perfect şi înţelegător este te-ai raporta aşa de mult la el încât te-ai simţi  prin comparaţie mult mai puţin , asemeni unui joc al cărui rol aparent nu este cum ar trebui să fie ci doar ceea ce trebuie şi asta datorită respectului pentru semeni .

Întreb : dacă am spune ceva despre noi de care nu se ştie am fi mai puţin plăcuţi ?Pentru destindere Bolero , flori şi multă înţelepciune

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postare prezentată

BLOG POWER!

Asa cum am decis aseara, astazi este prima editie a concursului de blogging interactiv Blog Power, menit sa stimuleze creativitatea bloggeri...