19 iun. 2011

PICTURI ULTRA REALISTE... by DUFFY SHERIDANDuffy Sheridan a fost pictor, de cand era mic copil. Tatăl său, de asemenea, un artist, la încurajat să înveţe să picteze ...nimic şi totul..asa cum povesteste insusi pictorul ! Deşi el şi familia sa, au petrecut mulţi ani în izolare relativă în colţuri îndepărtate ale lumii, munca lui Sheridan a atras atentia a colectionari de pe cinci continente.
In momentul in care s.au intors în Statele Unite , în 1991, opera sa a primit recunoastere internationala si el a fost desemnat un Maestru in Viata de către Art Renewal Center. Tablourile sale pot fi găsite în instituţii prestigioase , de la o catedrala din Pacificul de Sud pana la US Air Force Academy ,sediul central din Manhattan,precum şi în resedinte private de regi, judecători, episcopi, medici şi colecţionarilor din toată lumea.
...Personal, gasesc intradevar uimitoare operele lui Duffy Sheridan, asemuindu.se poate prin claritatea si puritatea culorilor alese , poate, cu Luciano Ventrone!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postare prezentată

BLOG POWER!

Asa cum am decis aseara, astazi este prima editie a concursului de blogging interactiv Blog Power, menit sa stimuleze creativitatea bloggeri...