Menage a trois(4,5...)

 Nuta Istrate Gangan


Liviu V said...
""(.........). Sunt destule cazuri in care se face sex extraconjugal nu din lipsa de sex conjugal. Ba, sexul conjugal este chiar stimulat si intensificat de cel extraconjugal. Nici curiozitatea nu este o explicatie cat de cat valabila. Eu cred ca se intampla sa apara un surplus de iubire, un incendiu interior suplimentar. Intr-un cuplu este nevoie de tot atata comunicare cat si de discretie, Discretia nu acceptarea minciunii, a inselaciunii. Iubirea trebuie sa cuprinda tot, si pacatele, si devierile, si boala, si uitarea, si ratacirea, tot-tot.""
May 9, 2011 1:31 PM

Cineva a lasat acest comentariu la una dintre postarile mele ,postare in care vorbeam despre importanta sexului intr-o relatie.
Si chestia asta mi-a ramas in minte:
"Sexul conjugal este chiar stimulat si intensificat de cel extraconjugal"

Mi s-a parut extrem de interesant ca un barbat sa aiba aceasta opinie.Intr-un fel ciudat m-am gandit ca poate are dreptate.
De ce nu ?
Poti sa uiti pentru o secunda toate tigaile care automat vor zbura spre usa cand masina lui va parca in fata casei ,dupa "extraconjugala" cu pricina.?
Poti sa uiti de zilele faine de dolce far niente care vor urma,cand pentru "nevasta ,mi-e foame"...Nevasta ,nu mai am camasi curate"...'nevasta..." raspunzi cu atitudine punctandu-ti degetul spre usa" Sa te hraneasca ,spele si calce AIA...nu EU !"
Uita o secunda de geamantanul care asteapta sa fie aruncat pe fereastra.
Uita de toata durerea si de toti mega-nervii si gandeste-te.

Poate se incurca cu o tipa pe care el o considera grozava si care se uita la el cum tu ,ca sotie nu te-ai mai uitat de multa vreme.Un barbat pica mai usor in plasa lui "Vai ce ochi frumosi ai ...:)si ce lungi iti sunt degetele...parca ai fi un pianist..."Pentru unii este de ajuns si... li se intuneca privirea si isi aduc aminte cat de DonJuani erau ei odata.
Bun,vazut ,placut,culcat si ....????
Vine pana la urma tot acasa,nu-i asa?Cum vine si cum este primit,asta-i alta poveste,dar daca nu afli niciodata?
Daca el realizeaza ca tot tu esti cea mai buna ,cea mai grozava si singurul lucru pe care l-a invatat din"extraconjugala" a fost descoperirea unor locuri erotice pe corpul unei femei de care ,zau,habar nu avea?Cu tine nu trebuia sa faca arta...dar cu ea trebuia sa impresioneze,sa lase o amintire,nu?
Si apoi ,iti vine acasa cu idei si trucuri noi si tu te minunezi ca ti s-a reinventat barbatul.Si,crezand ca-l cunosti,dai vina pe filmele deocheate la care mai trage cu ochiul din cand in cand.
Dar daca afli?
Ai putea trece peste acest lucru avand aceasta "explicatie"? EU NU ! Vrei locuri erotice...ti-arat eu am vreo 567 !

Asta ar fi o varianta care poate justifica parerea lui Liviu(nu stiu cine este Liviu V.,apropo)

O alta ar fi  ca tu,sa intalnesti un Brad Pitt intr-o zi,sa uiti de catel purcel si cinci kile-n plus si sa devii tigroaica pentru o ora, doua.
Si te intorci frumusel  acasa,"n-am vazut ,n-am auzit...dar am invatat niste smecherii ca-l las masca pe barbatu-miu!"

Pentru o femeie, o aventura este fantezie si confirmare (pe undeva) a feminitatii si sexualitatii,mai ales daca aventura se intampla tarziu in viata, cand sansele ca ea sa aprinda inima cuiva ,fie doar si pentru o zi ,incep sa scada putin cate putin cu fiecare an ce trece.Imi amintesc ca aveam o colega de serviciu,care vorbind de casnicie,la aniversarea  lor (casnicie care pare fericita si linistita), ca, de ceva vreme are sentimentul ca totul s-a dus. Dupa atata timp(erau vreo sapte ani ,cred)inca nu se poate impaca cu ideea ca niciodata nu va mai face dragoste cu alt barbat.In functie de experienta si de "curiozitatea" fiecareia,probabil ca toate ,la un moment dat am gandit asa.
Ma intreb daca si barbatii gandesc la fel ,chiar daca au o relatie sexuala absolut sanatoasa si frecventa:)
Cred ca,spre diferenta de Liviu V., curiozitatea ar fi un motiv.Doar ca trebuie sa fii idiot s-o faci din curiozitate.

Deci ..."extraconjugalele" v-ar stimula  "conjugala"?


Voi mai vedeti si alte variante?Ca eu nu mai vreau sa vad.
............................................................................................................................................
Personal, cred ca un pas gresit poate distruge niste vieti,poate distruge straduinta unui cuplu de a forma si mentine o familie si o relatie buna.Ocazii si tentatii pot aparea des,dar daca ai o familie fericita si vrei sa inveti noi trucuri ,bate "porn" in casuta cu "Cauta" de pe ecranul computerului si ai sa vezi ce n-a vazut Parisul.Gaseste alte cai de "stimulare si intensificare".Nu te lega la cap daca nu te doare si ,daca te doare un pic,iesi afara zece minute si racoreste-te .

Relatiile extraconjugale rar se transforma in mari iubiri si in casnicii fericite.Barbatii promit marea cu sarea sa ajunga in chilotii  ilustri, dar odata ajunsi acolo ,de cele mai multe ori isi aduc aminte de unde au plecat,ce au lasat in urma si ii incearca regretele.
Unii vor continua ani de zile sa se imparta sau sa se imprastie mai bine zis,intre nevasta si amanta, incercand sa faca fata cererilor uneia si reprosurilor alteia.Intr-un tarziu vor sfarsi singuri.
La vremuri de "restriste" cel mai usor este sa cazi in bratele cuiva.Este mai greu sa te lupti cu demonii interiori si exteriori,este mai greu sa incerci sa-ti rezolvi problemele.Te amagesti cu cateva minute de delir ...dar dupa aceea adevaratul delir va incepe.Cel al regretelor tarzii.Mult prea tarzii.
Altii  vor calca pe bec de multe ori ,dar se vor intoarce intotdeauna acasa unde o EA,caruia ii e cam lehamite de aventurile lui ,il va lasa in pace ,il va trata cu indiferenta si nu-l va parasi doar pentru ca nu vrea sa paraseasca institutia,care numai institutie nu mai este.
Sau ...numai acum chestia cu nume pretentios de casnicie devine instutitionalizata:)
Altii ,femei,barbati ,vor gresi  si vor fi parasiti .
Altii ,femei,barbati ,vor gresi si in felul acesta isi vor gasi iubirea vietii...
DEPINDE.
Nu cred totusi ca femeile se aventureaza cu aceeasi usurinta.Cred ca o femeie inainte de a insela isi face lungi procese de constiinta.Cred ca se autoanalizeaza ,despica toate firele posibile si imposibile in 4x4 .Si mai cred ca trebui sa fie foarte indragostita de respectivul.
Sau...,cand Marele "O", dupa ani si ani de relatie inca ii este enigma, devine tentata si curioasa sa isi incerce sansa in alta parte.
Ori...de ce ,nu intr-un moment de pasiune..."intr-un surplus de iubire"(Liviu V.)..la naiba cu procesele de constiinta...si  din cauza unui"incendiu interior suplimentar"(L.V.) ..."iubeste-ma aici si acum!!!!" Si maine?????? ...Maine o alta zi:)...


Mda...asa am zis si eu...basme.
Basme de adormit adultii :)

"Intr-un cuplu este nevoie de tot atata comunicare cat si de discretie, Discretia,nu acceptarea minciunii, a inselaciunii. Iubirea trebuie sa cuprinda tot, si pacatele, si devierile, si boala, si uitarea, si ratacirea, tot-tot.(Superb)

Stiu ,Liviu V.,...stiu .Asa ar trebui.
DAR....

Comentarii