12 apr. 2011

Iubire impura


O cuprinse un simtamant prea feroce ca sa-l poate indeparta. Trecerea plina de tristete a timpul o domina acum, ca un fior ce se repezea subtil spre ea, in timp ce savura ultimele ei zile de viata. Frica de un apus prea rapid o ajungea palid din urma. Norii se prelingeau umezi pe fondul auriu, iar sufletul ei ramanea undeva in urma, printre frunzele invechite, pe care vantul plin de regrete se incumenta sa le imprastie.
O intimida sa isi recunoasca asemanarea cu el. Se apropie usor sprea ea, iar buzele lui reci le apasara pe alea ei. Un fior ii strabatu intregul trup, facand-o sa tremure in bratele lui. Dar unul din ei trebuia sa plece in alta lume si sa lase toate aceste lucruri prada amintirilor. Ii statea cu sadism in minte, in cap, in inima. Deja il ardea totul pe dinauntru.
Demult, iubirea lor era una pura, inocenta, pline de vise si sperante. Acum e una obsesiva, mai mult o incapatanare a sufletului. Se transformase din fiinta frageda de demult intr-o fiara insetata de durerea ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postare prezentată

BLOG POWER!

Asa cum am decis aseara, astazi este prima editie a concursului de blogging interactiv Blog Power, menit sa stimuleze creativitatea bloggeri...