...Mai rasuceste-mi un pic cutitul in inima,te rog...


 


Nuta Istrate Gangan

Ne place nu ne place...toti il avem...Unii de doua zile, altii de 20 de ani..poate un diferit cutit...dar aceeasi durere cand cineva ni-l rasuceste.
Pentru o secunda simti durerea ascutita...ca un laser care iti trece prin carne...si simtire ...pentru o clipa chinuitor de lunga simti cum trupul ti se sfarseste...apoi durerea se diminueaza...caldura te cuprinde usor...si carnea ta indurerata devine cicatricea care se infasoara innebunitor de incet in jurul lamei otelite.Ramai sfarsit cu capul prins in palme...fruntea fierbinte iti exploda acum cateva trairi in urma... acum o simti cum se racoreste ,cum cercurile ieri stranse si dureroase se desfac ...lasandu-ti sangele molcom sa-ti alinte creierul.
...Durerile ne fac bine.Ne otelesc...ne pregatesc...ne ucid si ne invie...Ii uitam pe cei care ne-au infipt cutitul drept in inima...dar durerea n-o uitam niciodata...iar cicatricea sta martora...Unii o purtam mandri ...altii o ascundem sub valuri intunecoase...Din cand in cand lasam o palma calda sa ne-o atinga sau buze fierbinti s-o rascoleasca.Si...intr-un fel ciudat ne e dor de durerea aceea care ne-a ucis pentru o secunda..care ne-a purificat si ne-a facut noi-nouti..
.................................................................................
Mai doare-ma o data... mai plange-ma o data..mai vindeca-ma odata ...mai rasuceste-mi cutitul din inima...te rog..

Comentarii