Cado'

Inainte de toate a-si vrea sa multumesc mult pentru cadoul minunat pe care l-am primit,mai bine zis cadourile! :) Sunt foarte dragute toate si le apreciez si le voi aprecia ca atare.Nopti magice chiar a picurat magia peste noi si ii vom pastra amintirea ,eu una sigur o voi pastra zi de zi.
A-si vrea sa felicit autoarea cartilor pe care sigur multi copii a bucurat cu aparitia lor chiar si pe mine..hehe ;)) foarte dragut elefantelul.Multe felicitarii si mult succes pe mai departe.

Iar asa cum i-am promis lui Liviu,este placerea mea sa va arat ce am primit ,sa pot imparti cu voi chiar si doar vizual aceste premii speciale.




Pe mine una m-au bucurat mult,iar diploma cum a spus o voi inrama cu siguranta. ;)) Si in incheiere a-si vrea sa inchin un citat special pentru acest concurs.

"A fost magic chiar ne-am adus aminte de copilarie ,lasandu-ne imaginatia sa zburde pentru o clipa ea a stiut sa fie eliberata ,inmiresmata iar la sfarsit rasplata cu ochii largi si suflete marete ne-a fost incredintata"

Mi-a facut mare placere sa particip la acest frumos concurs,si imi va face si de acum incolo ... sper sa pot participar de fiecare data cand se va invi ocazia.Si normal ca va sfatuiesc si pe voi sa o faceti e magic si merita ,ne va bucura pe toti.
O seara frumoasa va doresc in continuare! 

Comentarii

  1. Ma bucur ca ti-a placut ceea ce ai primit,diploma am vrut sa o plastifiez dar pe aici pe unde putem sa o fac era peste tot inchis si nu am mai mai putut astepta pana deschideau ei...Felicitari inca o data pentru participare si pentru premii:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici o problema e frumoasa asa cum este! >:D< imi place mult si mi-a facut mare sa particip la acest concurs magic. :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu