Ziua perfecta

Indiferent de cum incepi sa traiesti pe lumea asta ( oricum nu esti constient de mare lucru cand esti mic), trebuie sa te gandesti macar o data in viata la ziua perfecta pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna, cand totul se petrece exact asa cum trebuie, ba mai mult, iti depaseste imaginatia.
Nu se lucreaza intr-o zi perfecta, decat daca esti pasionat de ce faci, nu se doarme decat cat este suficient, se iubeste mult si bine, se mananca, se bea, se respira si se admira soarele alaturi de oameni dragi.
Niciodata nu mi-a placut sa incep anul, pentru ca este prea mare presiune sociala cu ce ar trebui sa-ti doresti si ce nu, pentru ca iti promiti lucruri pe care nu le vei face si e o totala pierdere de vreme, oricum ai suci-o si ai intoarce-o, situatia este a dracului de gri.
Cred insa ca merita sa reconsideri unele lucruri pe care le-ai facut si sa recunosti ca de fiecare data poti face mai bine. Nu iti face nici un tel, ci doar pe masura ce orele se scurg, ajunge sa te suprinzi pe tine insuti cu fapte diferite, inteligente, frumoase.
Nu promova nici o idee in capul tau de bine sau rau, pentru ca e mult mai usor sa nu te tii de cuvant decat sa te tii.
Comenteaza la orice, lumea este facuta sa comunice, fumeaza, bea, nimeni nu trebuie sa-ti puna niste bariere (cu anumite exceptii).
Din pacate nu poti dormi sa te trezesti doar in anumite momente ale vietii tale, dar poti dormi suficient incat sa vezi mai mult doar partea buna si sa reusesti sa treci prin celelalte mai repede.
Ma bucur ca am mai rezistat un an si pot spera spre bine, tine, mine.

Comentarii