Surprinsă

Cine nu se bucură când primeşte un cadou sau i se face o surpriză? Există şi excepţii, acei oameni care fug de ziua lor de naştere până trece, nu doresc să îşi aducă aminte că a mai trecut un an… iar când eşti tânăr asta e o neghiobie, să nu profiţi de tinereţe la maxim dacă se poate!
Cred că dacă îţi plac foarte mult surprizele ai parte de ele tot timpul, dar nu sunt foarte plăcute. Încerci după aceea să-ţi faci tu cadouri ca să te bucuri.
Dar surprinderea cea mai mare este când lucruri mărunte ţi se întâmplă zilnic. Pe mine mă impresionează politeţea necunoscuţilor. Oamenii care nu îţi datorează nimic, care nu te cunosc, nu au nici un interes şi pur şi simplu se simt bine şi doresc să împărtăşească şi asta celorlalţi. Sunt genul de oameni care se bucură mai mult de viaţă, îi vezi zâmbind mai des, apreciază ce primesc şi trec parcă mai uşor peste greutăţi.
Mi se pare că ranchiunoşii caută nod în papură şi unui eveniment frumos.
Cred că pe toţi ne surprinde frumuseţea, în orice formă vine ea. Ciudat dar nu ne surprinde gelozia, răutatea, avariţia, prostia… pe ele le aşteptăm mereu să apară pe stradă… pentru că le-am văzut prea des.
Aş vrea să mă plimb într-un oraş în care lumea stă pe stradă şi se veseleşte şi plouă cu flori roz şi se aude muzică şi foşnet de bucurii şi râsete.
Oamenii merită să fie surprinşi mereu de cele mai frumoase lucruri!

Comentarii

Trimiteți un comentariu