Premiile MWB, luna ianuarie 2012!


Editie speciala a Premiilor MWB, astazi, editie ce-si regaseste motivatia in intensa activitate a mostwantedblog.org pe perioada sarbatorilor de iarna si mai ales datorita succesului Mega Felicitarii de An Nou care a ajuns pe mai mult de 600 de bloguri (cifra este estimativa, pentru ca undeva pe la 200 am inceput sa nu mai numar :D )! Spuneam editie speciala, asta pentru ca asa cum stiti MWB premiaza cele mai originale bloguri o data la fiecare doua luni de zile, mai precis in lunile pare ale anului! Blogurile ce sunt premiate in aceasta editie au fost selectionate din aproximativ 180 de bloguri propuse si recomandate de catre autorii si membrii MWB!
Absolut toate blogurile premiante au fost propuse si recomandate de catre autorii  si membrii MWB, respectand criteriile de baza ale selectiei, valoare morala si educativa, originalitate, creativitate, imaginatie, pasiune, talent! Bloggerii premianti care vor dori sa sprijine initiativa MWB de a cauta si promova valoarea in blogosfera romaneasca, oamenii talentati, pasionati si creativi, dar mai ales oamenii cu suflet deschis, ce prin activitatea lor scrisa isi doresc a lasa amprenta in online.ul romanesc, sunt bine veniti si bine primiti!

**Premiile MWB sunt bazate pe recomandarile membrilor si autorilor MWB, fiind si cele mai importante in viziunea echipei MWB! Exista, bineinteles, varianta premiilor MWB ce sunt oferite castigatorilor de la concursul ''Alege cel mai bun blog'' dar pentru aceste premii criteriile sunt diferite, primand alegerea cititorilor!

Asadar, premiantii lunii ianuarie sunt:

Rokksana's blog
Incertitudini
Ellythehappygirl
Mundi Sense
Written Thoughts
O straina printre umbre
Cand visele sunt viata
Chronicles of my soul
lecturirecenzate.ro
OnlyControvento's blog
Jurnalul unui suflet infantil
Alive
Libera
Felix Cuceanu
Stiinte exact(e) adunate
Kaaliope
Gandire Logica
Blogul unui om bun
Speechless
Ganduri ravasite
Dileme existentiale
Fashion & Style
Franturi de ganduri in pulbere de stele
Un bulgare de lumina!
D'ale Sabinei
Zgarieturi de dor
Copii si Mame
Arielu.ro
Portocala amaruie
Costin Comba
All that she can't leave behind

Cei care vor dori sa devina membri MWB, vor trebui sa publice pe blogul personal bannerul aferent precum si linkul MWB in blog roll separat! Asta nu este o cerinta obligatorie, este doar o rugaminte, pe care o adresam pentru a ne recunoaste mai usor intre noi!
Nu doriti sa deveniti membri dar va incanta premiul? Publicati bannerul, premiul, pastrati-l, e al vostru, dar specificati-ne aici ca nu doriti sa fiti asociat cu MWB!
Multi dintre cei premiati azi, in conditiile in care vor primi premiul MWB si isi vor dori sa devina membri , vor primi in viitorul apropiat si invitatia de a deveni autor MWB!
Consultati urmatoarele pagini pentru mai multe informatii:

-Reguli MWB
-Autori MWB
-Despre MWB
-Bannere MWB

-echipa MWB, autori
-echipa MWB, membri
-lista completa a premiantilor

-atentie marita la bannerele MWB pe care alegeti sa le postati pe blogurile voastre, pentru ca ele, bannerele, au rol special pentru fiecare dintre noi, cei din echipa MWB si anume :
-'blog premiat' : este pentru toate blogurile carora le.a fost decernat premiul, indiferent daca a fost sau nu acceptat (iar lista cu premiantii MWB se regaseste in arhiva)
-''blog membru'' este bannerul membrilor si autorilor MWB, numai si numai al lor
-''blog premiat, membru'' este bannerul membrilor care prefera sa aiba pe blogurile lor, o versiune asemanatoare bannerului de ''blog premiat''
-''autor MWB'' este bannerul autorilor MWB, numai si numai al lor
- bannerul ''citesc si imi place'' este un banner la liber, ce poate fi afisat de catre oricine pe blogurile personale
-pentru mai multe detalii, pentru intrebari, sugestii sau orice nelamurire folositi urmatoarea adresa de e.mail : grupmwb@gmail.com ! Folositi aceasta adresa de e.mail inclusiv daca sunteti interesati sa deveniti autori MWB!


*un micut ps: poate vi se va parea ...nu stiu cum...o joaca, dar sa stiti ca atunci cand spunem ca blogurile ce sunt premiate au fost monitorizate si verificate inainte de premiere, este adevarat! Iata cativa factori ce sunt atent verificati:
-articole prin forma, stilul, tema lor
-comentariile prin respectul afisat fata de cititor
-design, prin stilul propriu dar si prin deschiderea catre frumos
-blog roll.ul prin blogurile ce sunt urmarite
-socializare prin deschiderea la comunicare cu alti bloggeri sau cititori
-initiativele sustinute prin afisarea bannerelor diferitelor activitati online
Astea sunt cateva din elementele de baza, pe langa acestea adaugandu-se si ''acel ceva'' identitate proprie a fiecarui blogger in parte!

Acestea fiind spuse, nu-mi ramane decat sa va urez bun venit tuturor!

Comentarii

  1. Bună ziua!
    Mă onorează gestul dumneavoastră, pentru care vă mulțumesc mult!

    Vă urez un AN bogat în întâmplări fericite și multă sănătate !

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim dumneavoastra! Un an plin de bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru Premiu! Il accept cu cea mai mare placere! E o bucurie neasteptata! Banuiesc cine m-a recomandat si-i multumesc din suflet! Nu Stiu cum e cu bannerul! As fi bucuroasa sa devin membru MWB, dar nu am inteles exact ce trebuie sa fac si nu prea ma descurc cu banner etc, dar am sa citesc mai cu atentie!

    Un an nou plin cu bucurii ! Si revin cand am sa inteleg ce trebuie sa fac cu bannerul!

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitări, din inimă, tuturor premiaţilor. Mă bucur să găsesc, printre ei, oameni dragi mie, precum Rokssana (Roksanna's blog), Elena (OnlyControvento's blog), Gina (Încertitudini), Vanessa (Franturi de ganduri in pulbere de stele), Sorana (D'ale Sabinei). Ceilalţi nu-mi sunt dragi, încă, pentru că nu-i cunosc. :)
    Iar pentru tine, Liviu, o îmbrăţişare mare, pentru toată munca ta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Vă mulțumesc din suflet ! Accept cu plăcere acest premiu care mă onorează și mă obligă să continui ceea ce am început în urmă cu un an.

    RăspundețiȘtergere
  6. Va multumesc mult pentru premiu!

    Binenteles ca il accept si ma simt onorat sa devin membru si sa fac parte dintr-un proiect atat de interesant si unic :)

    RăspundețiȘtergere
  7. multumesc mult pentru premiu,
    as dori sa multumesc in special bloggerului care m-a propus,
    va multumesc mult sunt onorat!

    RăspundețiȘtergere
  8. Vă mulţumesc enorm pentru premiu, mă simt copleşită de fericire. E o adevărată onoare pentru mine să-mi văd blogul printre cele enumerate mai sus...
    Aş vrea să devin cu toată plăcerea un membru al MWB, aşadar, voi respecta întocmai toate cerinţele prezentate de voi.
    Mulţumesc enorm, încă o dată!

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari premiantilor, ne bucuram sa va avem alaturi de noi, sunteti speciali, in urma cuvintelor voastre vorbeste VIATA.
    Un an nou plin de bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc din suflet pentru premiu!Ma simt foarte onorata sa primesc acest premiu.Multumesc,cu siguranta imi voi da silinta pe mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  11. saracul Suri :))))) Bine ai venit Vanessa, bun venit tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Felicitari din toata inima pentru noii membrii ai MWB!! Ceea ce este important de stiut este faptul ca acum faceti parte din familia MWB, cea mai unita familie din blogosfera! Bine ati venit, dragi prieteni, si va doresc mult succes in continuare si la cat mai mare!!! O seara minunata tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  14. Salut!
    Am primit astăzi un mesaj interesant pe blog, apoi am intrat aici și am văzut că blogul meu e premiat.
    Mi-a plăcut ce am descoperit astăzi aici și, desigur, accept și eu premiul (bănuiesc că aici trebuia să scrim dacă e ”da” sau ”nu”), dacă tot mi se oferă ceva din toată inima.
    Sunt cam nou pe aici și încă nu înțeleg sistemul (în ce constă premiul, ce înseamnă să fii autor, membru etc.) dar îl voi studia în timpul apropiat.
    Mulțumesc mult pentru apreciere!

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumesc pentru premiu, cred ca stiu cine m-a recomandat (ii multumesc separat :P ). Da, doresc sa fiu si membru, eventual autor MWB. Mersic, "copii"!

    RăspundețiȘtergere
  16. multumesc mult...sunt onorata....din pacate, nu consider ca-l merit...sunt bloguri cu adevarat originale care merita mai mult...

    RăspundețiȘtergere
  17. Felicitari celor ce se simt premiati si premianti.
    Am in schimb o mare dilema, avand in vedere surprizele neplacute in ale 'net'-ului: daca si-a asumat totusi cineva aducerea cu sinceritate si moralitate a membrilor in comunitate, iar oamenii de baza ai acestei familii stiu bine ce vreau sa spun acum.
    Atentie mare la cum puteti pierde oamenii cu adevarat buni si sesnsibili atunci cand vor fidescoperite 'trucajele', desi din experienta am vazut ca nu acestia sunt o pierdere intr-o anumita zona.

    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  18. oamenii de baza ai acestei familii? trucaje? despre ce anume vorbesti? ...de fapt, lasa, nu te mai obosi sa raspunzi, simplul fapt ca lasi comentarii anonime denota ca de fapt nu ai suficienta tarie de caracter sa vorbesti aratand tuturor cine este ;)

    RăspundețiȘtergere
  19. Rokssana, esti unul dintre bloggerii care merita cu prisosinta sa primeasca acest premiu!

    RăspundețiȘtergere
  20. tu ti-ai asuma cu nume si prenume inca un scandal?

    dupa ce ai fost hartuit de un personaj de aici doar pentru ca nu l-ai acceptat(in opinia lui)?

    RăspundețiȘtergere
  21. chiar sunt foarte curios despre ce hartuire este vorba! si mai ales care este acel pesonaj?!!!

    RăspundețiȘtergere
  22. Vă mulţumesc mult pentru premiu. Sigur că îl accept. Vă mai aştept pe pagina blogului meu. Toate bune!

    RăspundețiȘtergere
  23. Unde ma pot inscrie pentru MWB luna februarie?

    RăspundețiȘtergere
  24. Asta da surpriza. Multumim pentru premiu, ne simtim onorate sa fim nominalizate in aceasta lista. Multumim si pentru recomandare celei care a facut-o , e o complice cu adevarat, nu ne-a dezvaluit nimic despre asta. Nu stiu de ce comentariul cu anuntul era in asteptare, noroc ca am facut eu niste cautari in rubrica Comentarii si l-am gasit abia acum, dar mai bine mai tarziu ...
    Multumim inca odata si mult succes in ceea ce faceti. E cu adevarat de apreciat.

    RăspundețiȘtergere
  25. Va salut. Imi cer scuze ca am intarziat cu raspunsul. Eu sunt de acord sa devin membru MWB. Ma onoreaza si premiul acordat si va multumesc pentru atentia acordata blogului meu.

    RăspundețiȘtergere
  26. Bună ziua!
    Vă mulțumesc pentru prezența dumneavoastră pe paginile blogului meu! Sunt onorată pentru premiul acordat.Să avem cu toții un an cu împliniri și satisfacții!

    RăspundețiȘtergere
  27. Este o surpriza extraordinara! Ma onoreaza premiul acordat si il accept cu mare bucurie! Va raspund cu intarziere intrucat am fost intr-o vacanta la munte in perioada 3-11 ian. a.c. Va multumesc frumos si va voi urmari indeaproape si ma voi documenta asupra activitatii membrilor MWB! Toate cele bune in Noul An!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu