18 ian. 2012

Nu e ceea ce crezi

E ceva aievea, nu intelegi? Am baut prea mult aseara si prea repede. Am stat in picioare cand ar fi trebuit sa stau intinsa. M-am plimbat in soare prea mult timp. Am alergat prea repede si mi-am terminat plamanii. A fost o greseala. Nu e ceea ce crezi.

Inima mea bate doar putin mai repede; nu te ingrijora. Am mancat prea multe seminte si sarea m-a ametit un pic. Am vrut sa tai un mar dar m-am taiat la deget. Mi-am muscat limba cand fugeam sa prind autobuzul. Am stat sub dus prea mult iar aburii mi-au facut rau. Dar sunt bine, serios.

Simt doar o durere in gat. Nu e contagioasa, stai linistit. Am mers desculta prin ploaie si aproape ca am cazut in piscina rece. Nu am baut prea multa apa azi si sunt un pic dezhidratata. Din greseala am intrat intr-o usa de sticla la un  magazin. Apoi am dat cu capul de tocul ei. Si m-am impedicat de prag. Insa am fost doar putin neatenta. Mi-am invatat lectia.

Stii ce? Nu-mi spune ca sunt indragostita.
Iti jur ca nu sunt.
Nu pot sa fiu....

I would say that my heart grows cold at the thought of you, but if that were true I would most likely be dead.

Un comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postare prezentată

BLOG POWER!

Asa cum am decis aseara, astazi este prima editie a concursului de blogging interactiv Blog Power, menit sa stimuleze creativitatea bloggeri...