Dorinţe

Dorinţe, multe dorinţe, multe voinţe, multe urări şi confetti!
Îmi place să aud artificii de fiecare dată când sunt fericită şi să cred că totul este mai aproape de împlinire.
Mi-aş dori să închin un pahar de şampanie cu fiecare om pe care-l cunosc pentru că niciodată nu se ştie ce îţi poate aduce.
Toţi ne vom gândi la început de an la rezoluţii, diete fantomă pe care nu le vom ţine mai multe de câteva zile, renunţări la fumat, la alte vicii şi câte şi mai câte.
Nu uitaţi că mâine e luni şi totul se poate şterge cu buretele.
Sunt cam sătulă de atâtea promisiuni ale tuturor şi care nu au nici o finalitate. Avem şi raţionali printre noi, care însă sunt atât de sceptici că vrei s-o dai în cealaltă parte.
Ce să poţi să-ţi doreşti de la viaţă decât bani, bani măi, că fără ei nu poţi trăi. Evident, mai presus de ei, sănătate să te bucuri de ei! Şi dacă se poate şi puţină fericire. Fericirea de a avea sănătate şi bani!
Eu am câteva dorinţe în fiecare an şi când mi se mai împlineşte una, parcă aş fi vrut-o pe alta. Anul ăsta am zis că fentez soarta şi i-am cerut un singur lucru… să vedem dacă merge
Să avem puterea să ne facem visele realitate! Urare mai frumoasă nu cred că puteam primi!
Bucuria atrage bucurie, prin urmare poate ar fi cazul să uităm anumite lucruri, să nu mai ne întrecem cu elefanţii, să nu încercăm să doborâm nici un record şi să ne asumăm tot ce ne aparţine.
Să fiţi iubiţi!

Comentarii

Trimiteți un comentariu