Daca te rog frumos…

Femeia s-a inventat să fie bărbatul UTIL! Altfel nu se explică de ce bărbaţii sar în ajutorul ei de fiecare dată când are nevoie. Doar pentru că e mai fragilă şi nu poate rezolva totul?
Fiecare suntem făcuţi diferiţi şi meniţi pentru anumite lucruri în lume. Mie îmi place să cer ajutor când am epuizat orice variantă şi efectiv nu reuşesc să fac ceva.
Bărbaţii care nu sunt rugaţi să facă nimic şi li se spune mereu: lasă, mă descurc sigură, se simt insultaţi şi nu înţeleg de ce. Pricep că rolul lui de bărbat este să fie protector şi să ajute pe ceilalţi, dar dacă cea de lângă el se descurcă singură, ar trebui să aprecieze că este suficient de capabilă.
Cât despre inteligenţa femeii… aici este şi mai complicat. Am întâlnit bărbaţi care se simt complexaţi în preajma unei femei foarte inteligente şi încearcă fie să epateze cumva, fie să o saboteze psihic, adică valorând la maxim ceea ce ştie toată lumea despre femeie în general: e sensibilă. Dar cunosc şi bărbaţi care sunt mândri de femeia frumoasă şi deşteaptă pe care o au alături.
Suntem noi utile bărbatului? Mereu, ba tind să cred că suntem indispensabile, chiar şi celor gay pentru că fără noi nu ar exista.
Să fim utili unii celorlalţi este un lucru bun, dar când vine cu un aer de superioritatea gratuită, nu mulţumesc, prefer să mă descurc singură.
Dacă te rog frumos şi mă rogi frumos poate că ne-am înţelege mai bine.

Comentarii

Trimiteți un comentariu