Cu 100 000 de semnaturi facem Referendum pentru un Presedinte nou!

Cu 100 000 de semnaturi facem Referendum pentru un Presedinte nou!

www.causes.com
‎"Ceausescu 2" nu-si da demisia. Sa-l ajutam, asadar!
Cu 100 000 de semnaturi facem Referendum pentru un Presedinte nou!
Demiterea lui Traian Basescu prin Referendum, Legea ne-o permite!

S-AL AJUTAM, ASADAR, DAND CLICK AICI!


Băsescu, în război cu duşmanii de pe Internet şi de pe Facebook (VIDEO)



Predintele României şi-a executat "intervenţia": Ceauşescu 2 nu-şi dă demisia
(VIDEO)

În capul lui Băsescu, România pluteşte în lapte şi miere. Foto: Timi Şlicaru
Preşedintele României, Traian Băsescu, s-a lamentat precum o paiaţă, miercuri seara, în "intervenţia" sa de la sediul Administraţiei Prezidenţiale, declarându-se, bietul de el, neînţeles de oponenţii ideilor sale puţine şi fixe. Idei pe care le numeşte pompos "măsuri de reformă".
În "intervenţia" sa - după cum şi-a numit declaraţia de presă utilizând lexicul care-i cel mai aproape de suflet, cel al structurilor militare de represiune, acest Băsescu T. s-a răfuit din nou cu toată lumea care-i e potrivnică şi, de puţin, nu a menţionat, soarele, luna, marea, cerul, râul, ramul.
Individul care mai are pretenţia absurdă că ar fi şeful statului român - deşi legitimitatea sa este distrusă de propriul său comportament - a reluat cu voce gâlgâită acuzaţiile de cu o seară înainte.
Iritat că nu le poate da un cap în gură - aşa cum i-a dat unui ceferist cu ani în urmă, garantul constituţional al statului român s-a declarat enervat de cei care îl contestă mai ales "în mediile electronice: pe Internet, pe Facebook".
Cu un tupeu de neoprit, Traian Băsescu a avut un discurs care în structura sa a semănat ca două picături de comunism cu ultimul discurs de la TVR al predecesorului său favorit, tovarăşul secretar general al PCR al RSR, Nicolae Ceauşescu. Cel pe care acest Băsescu l-a numit "un mare preşedinte dacă stătea doar zece ani".
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=t9m_SXn594c&feature=player_embedded]
Dând dovadă că a pierdut orice legătură cu realitatea - exact ca şi Ceauşescu în discursurile disperării din decembrie 1989 -, Băsescu a denunţat cu mânie portocalie "aroganţa" altora când aceasta este emblema puterii sale. (...)
Aproape la fel ca în ultima şedinţă a Comietului Politic Executiv al Partidului Comunist Român - sub dominaţia căruia a fost trimis în Occident, în vremea când românii nu aveau voie nici măcar să se apropie de oraşele de graniţă dacă nu locuiau acolo - Băsescu s-a dovedit a fi urmaşul incontestabil al lui Ceauşescu:
@ "Preşedinţii nu pot să demisioneze în perioadă de criză. Obiectivul major este să treci soluţia prin criză. Nu iau în consideraţie o asemenea soluţie, decât dacă va fi evident că asta e soluţia."
Minciuna în falş, de la Ceauşescu la Băsescu:
citeste mai departe aici:

Comentarii