Cronologia unei noi revoluții? Ziua 19

Fără să le pese de gerul de afară, sute de oameni au protestat din nou, marţi, pentru a nouăsprezecea zi consecutiv, în mai multe oraşe din ţară, cerând demisia Guvernului şi a lui Traian Băsescu.

Foto: Cotidianul

BUCUREȘTI Zeci de oameni protestează din nou marți în Piața Universității împotriva Puterii, în pofida gerului de afară. Ca și zilele trecute, oamenii scandează "Jos Băsescu!", "Demisia!" și "Jos Guvernul!".

SUCEAVA Câteva zeci de suceveni au protestat marţi seară, când temperatura era de minus 18 grade Celsius, pentru a 18-a zi consecutiv, și în faţa Palatului Administrativ din Suceava cerând demisia preşedintelui, a Guvernului şi alegeri anticipate.

Protestatarii au scandat din nou sloganuri antiprezidenţiale, antiguvernamentale şi în favoarea alegerilor anticipate.

Unul dintre protestatari că protestatarii vor ieși în continuare în stradă, indiferent cât de frig va fi, până când vocea lor va fi auzită şi vor fi organizate alegeri anticipate.

ARAD Aproximativ 700 de persoane participă, marţi seară, la un miting de protest organizat de câteva asociaţii civice din judeţul Arad în faţa Primăriei, manifestanţii cerând demisia lui Traian Băsescu şi a Guvernului, la acţiune fiind prezent şi procurorul arădean Florin Roman, potrivit Mediafax.ro.

TIMIȘOARA Aproximativ 40 de persoane au protestat, marţi seară, și în Piaţa Victoriei din Timişoara, cerând demisia preşedintelui, iar un protestatar a rupt lovind cu picioroangele poze reprezentându-i pe Traian Băsescu, pe Emil Boc, Mugur Isărescu şi Elena Udrea, el fiind aplaudat de manifestanţi. Acţiunea de protest s-a încheiat după aproximativ trei ore. (Cotidianul)

 Pentru evenimentele din zilele precedente, accesați:


Cronologia unei noi revoluții? Ziua 18

Cronologia unei noi revoluții? Ziua 17

Cronologia unei noi revoluții? Ziua 16

Cronologia unei noi revoluții? Ziua 15

 Cronologia unei noi revolutii? Ziua 14

 Cronologia unei noi revoluții? Ziua 13

 Cronologia unei noi revoluții? Ziua 12

Cronologia unei noi revoluții? Ziua 11

Cronologia unei noi revoluții? Ziua 10

Cronologia unei noi revoluții? Ziua 9

Cronologia unei noi revoluții? Ziua 8

Cronologia unei noi revoluții? Ziua7

Cronologia unei noi revoluții? Ziua 6

Cronologia unei noi revoluții? Ziua 5

Cronologia unei noi revoluții? Ziua 4

Cronologia unei noi revoluții? Ziua 3

Cronologia unei noi revoluții? Ziua 1 și Ziua 2

Comentarii