Uita...dar aminteste-ti.

 WomanWithW
by Nuța Istrate Gangan on Thursday, December 22, 2011 at 7:23pm
De ce ai tendinta sa renegi fostele iubiri? Sa le ignori,sa pretinzi  ca nu au fost?
Este ciudat sa te prefaci ca nu au existat si ca nu au avut un oarecare impact in viata ta cand omul de care te-ai indragostit atunci a fost pentru trei zile sau trei ani cea mai importanta persoana din viata ta.Ti-a fost icoana in fata careia te-ai inchinat sau ai blestemat.
Se spune ca suntem suma persoanelor care au trecut prin viata noastra.Bune,rele ...fiecare a lasat si a luat ceva.Unii ne-au lasat amintiri frumoase,altii au luat bucatele din noi...unii ne-au taiat "pofta de pereche" altii ne-au parasit cand ne era lumea mai draga.Am parasit si am foat parasiti.E normal sa fie asa.
Acum o vreme cineva mi-a spus:"Ai fost si vei fi iubita".Am avut un fel de sentiment ciudat...eliberator...
Nu am spus nimic,dar am stiut ca undeva ...am lasat o amintire frumoasa,chiar daca a ramas doar amintirea unui suras.
De ce ai incerca sa-ti distrugi amintirile despre fostele iubiri?De ce ai vrea sa le dosesti undeva in spatele regretelor si al parerilor de rau?
Ce a fost a fost...Daca a fost prea trist,aceste amintiri iti vor folosi ca si criterii de selectie pentru mai tarziu.Frumoase ,mai putin frumoase,amintirile sunt punti de lansare pentru vise.
Dor...Unele amintiri dor.Altele taie in carne vie...
Stiu...
Sunt lucruri pe care nici nu vrei sa ti amintesti...Nu esti singurul...
Iubirea ne-a legat si ne-a dezlegat,ne-a tavalit prin noroi si ne-a inaltat la stele...
Uita...dar aminteste-ti.
Cu tandrete si duiosie.Fara ura si pareri de rau.Pentru ca trecutul este bine sa ni-l amintim,dar,si mai bine,trebuie sa fie lasat acolo unde este.
Tarziu in viata toti,fara exceptie,vom ramane doar cu amintirile pe care ni le croim in fiecare zi.Fara macar sa ne gandim,adunam amintiri pentru mai tarziu.
Desi uneori ai vrea sa uiti,ceva te impiedica.Desi nu vrei sa-ti amintesti ...ceva nu te lasa.
Si daca astazi ti-e bine...gandeste-te ...Nu esti dator un pic, macar un pic, amintirilor ?Exista oameni pentru care ai avut un un "ceva".Oameni care ti-au fost "litera si lege" pentru o vreme sau doar "plimbare mana-n mana intr-un parc, in miez de toamna".Oameni cu care ai impartit o viata pentru un timp sau doar un pat  pentru un anotimp.
Si chiar daca te straduiesti sa uiti,n-ai sa poti...
Pentru ca atunci cand a fost un ceva,va ramane intotdeauna un ceva, chiar daca, in comparatie cu ceva-ul de ieri ,cel de astazi este cu totul ...altceva:)

Comentarii