Prin sport spre armonia dintre trup şi suflet

Ţara lui Andrei, în fiecare lună, susţine o idee care rezolvă o problemă a comunităţii propusă într-un proiect. Proiectele propuse vor fi votate de cetăţenii Ţării lui Andrei. Cele mai bune iniţiative vor deveni acţiuni concrete în beneficiul celor din jurul nostru. Astfel, proiectul care a însumat cele mai multe voturi până în ultima zi a lunii este desemnat câştigător fiind finanţat cu 5000 de euro.

O problemă a comunităţii în care eu trăiesc este starea terenului de sport al Grupului Şcolar "Nicolae Bălcescu" din oraşul Flămânzi.

Şcoala noastră este situată în Regiunea de Nord-Est, cea mai săracă zonă din România şi U.E., pentru că în localitatea Flămânzi agenţii economici sunt foarte puţini, contibuţiile la bugetul local sunt insuficiente pentru nevoile comunității.O nevoie stringentă a oraşului nostru este reabilitarea terenului sportiv aflat în curtea liceului.

Cândva a existat aici un teren bituminat, unicul din oraşul Flămânzi, pe care elevii îşi desfăsurau orele de sport şi unde se organizau competiţii sportive locale. În prezent pe această suprafaţă nu mai există nicio activitate sportivă, deoarece asfaltul s-a degradat, s-a fărămiţat şi au apărut multe gropi, devenind impracticabil.

Proiectul propus urmăreşte să reabiliteze şi să modernizeze terenul de sport, pentru ca elevii şi membrii comunității să aibă un spaţiu unde să-şi desfăşoare orele de educație fizică, să organizeze competiţii interşcolare, pentru a favoriza dezvoltarea sănătoasă şi armonioasă a tinerilor şi a cetăţenilor.

În calitate de elev al Grupului Şcolar "Nicolae Bălcescu" şi cetăţean al oraşului Flămânzi şi pentru că îmi pasă de comunitatea în care trăiesc vă rog să ne ajutaţi ca această iniţiativă să devină realitate printr-un vot acordat proiectului PRIN SPORT SPRE ARMONIA DINTRE TRUP ŞI SUFLET!

Doar aşa putem merge împreună către o schimbare în bine a României. Mulţumesc!

Comentarii