People are awesome!

Știți cum, de multe ori, ne gândim: oare cum e posibil? Oamenii aceștia sunt nebuni!?
Ei bine, eu cred că nu există limite, nu există nu pot, sau e imposibil! Desigur, ca să crezi așa ceva, trebuie să știi să îți înfrângi temerile, să știi să îți controlezi emoțiile, să fii stăpân pe tine și să vrei să îți depășești limitele.

Persoanele care spun că nu pot să facă ceva probabil că nu au încercat îndeajuns de mult, nu își doresc să se perfecționeze sau preferă să lase baltă un lucru, decât să îl ducă la bun sfârșit. Fiecare știe mai bine ce și cum vrea, unii simt nevoia de adrenalină, alții nu!
Sunt unii oameni care te lasă cu gura căscată, care au o ambiție de invidiat și nu se lasă până nu fac un lucru perfect! Acești oameni merită tot respectul nostru! În primul rând, pentru că ne arată nouă că este posibil ceea ce fac ei și în al doilea rând, pentru că ne transmit nebunia si ambiția nemărginită de care ei dau dovadă.
Așadar, voi sunteți capabili să faceți imposibilul posibil sau, de cele mai multe ori, lăsați baltă ceea ce nu vă iese?
 Am ales două, dintre miile de filmulețe de pe internet, pentru a exprima mai bine ceea ce am spus mai sus. Enjoy!


Comentarii

  1. sunt unul din aceia care respecta lumea (inca a) necunoscutului si unul din cei pentru care nu exista imposibil, ci greu de indeplinit :D Bine ai venit pe MWB, Roscata :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu