Felinarul



In noapte, toate luminile sunt stinse peste tot unde privesti, majoritatea oamenilor dorm. Eu si al meu felinar stam de veghe. Lumina felinarului meu va face lumina in intuneric. Felinar ca lumina cea de Soare. Felinar...felinarul meu.
Haideti sa dam magie orasului in aceasta noapte, treziti-va ! Sa dam mana din mana lumina , sa aprindem impreuna o multime de felinare. Intunericul nu poate stinge lumina unui felinar, haideti sa taiem cablurile la curent. Veniti sa simtiti freamatul orasului, felinare ce vibreaza in lumini galbene calde de vise. Veniti sa ne luminam chipul in sarbatoare. Veniti sa aprindem stralucirea din suflet cu un felinar. Felinarul e o floare de Soare in noapte. Haideti impreuna sa lasam umbre de felinar acestor drumuri pe care pasim, sa ne ramana amintire. Veniti sa topim fulgii de nea care vor cadea peste noi. Sa pornim cu un reper serios pe acest drum in viata si sa transformam haoticul in disciplina. Veniti cu mic, cu mare sa formam alei noi la caldura felinarului.
Sunt fata cu parul de ploaie, cu o busola in lumini ce se cuibareste in buzunarul ei stang, cu un felinar in mana si care fredoneaza un cantec trecand pe langa biserici, cupole si palate. E tot ce are nevoie pentru a se reaprinde in urcarea ei spre devenire. :)
Felinare cu miros de brad. Felinare pentru cei deosebiti cu sufletul. Felinare cu miros de betigase parfumate, felinare cu miros de invingatori, felinare in poze needitate, felinare cu cantec, felinare pentru a ne dirija si ordona. Va doresc ca indiferent cat intuneric veti intalni in calea voastra, sa aveti cu voi intotdeauna lumina unui felinar.

Comentarii

Trimiteți un comentariu