10 dec. 2011

Faceti o fapta buna :) MULTUMESC!


Draga prietene al Casutei cu copii,

Alaturi de tine putem sa facem din marti, 13, o seara norocoasa pentru 50 de copii fara noroc. Marti, 13 decembrie 2011, la 19:30 la ceainaria Green Tea strangem bani pentru masa de Craciun a celor 50 de copii de la Casa Florian. Copiii ne-au pregatit colinde, iar fursecurile delicioase si ceaiurile aromate sunt din partea casei in schimbul biletului de intrare. Daca nu ai cumparat deja cadoul pentru cei dragi, vei gasi si un targ de obiecte hand-made. Toate fondurile vor fi donate pentru masa de Craciun a copiilor. Orice alt sprijin este primit cu mare bucurie.

Evenimentul este organizat de Casuta cu copii, cu sprijinul Junior Chamber International Bucuresti, in cadrul JCI Charity Mixer 2011.

Cand? Marti, 13 decembrie 2011, 19:30
Unde? Ceainaria Green Tea, Str. Dr. Burghelea Nr. 24, Sector 2, Bucuresti http://greentea.ro/contact/
De ce? Pentru masa de Craciun a celor 50 de copii de la Casa Florian
Intrare: 25 lei (ceaiul si fursecurile sunt din partea casei)
Vrei sa donezi si nu poti ajunge la eveniment? Asteptam un e-mail la: casutacucopii@yahoo.com

Casa Florian este locul unde zilnic 50 de copii pe care norocul i-a ocolit in viata primesc o masa calda si sprijin pentru a merge la scoala. Casa Florian este un centru de zi creat si sustinut de fundatia Joyo (http://www.joyo-foundation.ro/) pentru copii marcati de saracie, neglijenta si abuzuri.
Te asteptam cu mare drag!
Corina Buzoianu
Initiator Casuta cu copii
0721 719 739
casutacucopii@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postare prezentată

BLOG POWER!

Asa cum am decis aseara, astazi este prima editie a concursului de blogging interactiv Blog Power, menit sa stimuleze creativitatea bloggeri...