1 dec. 2011

1Decembrie


Citeam astăzi un articol din care am să citez: " nu îţi urez la mulţi ani. Pentru că nu contează câţi vor fi. Contează cum vor fi. Calitatea, nu cantitatea. Sunt sigură că ai fi mult mai împăcată cu tine dacă ai avea 45 de ani şi ţi-ai fi trăit viaţa într-un mod cât mai plăcut şi liniştit, decât să ai 80 de ani şi să îţi blestemi zilele nenorocite pe care le-ai avut." (Nymphetamine - Draga mea Silvia)

Nu pot să-i spun ţării mele că nu contează câţi ani va mai exista, dar pot să-i doresc şi să-mi dorsc să fie toţi de calitate. Şi pentru aceasta avem nevoie de înţelepciune şi hărnicie. Pentru că noi suntem România şi calitatea timpurilor pe care le trăim e calitatea noastră.

Aşa că eu nu vă urez astăzi la mulţi ani, ci vă doresc din tot sufletul să fiţi înţelepţi şi harnici.

2 comentarii:

  1. Bine zis! Totuşi observ că ţara asta este denigrată tot mai mult chiar de cei care o locuiesc. La noi multe vorbe, puţine fapte. Sunt mândru că sunt român chiar şi pentru faptul că citesc astfel de bloguri ca al tău!
    La mulţi ani, ROMÂNE!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc! Cred că nu merit atâta apreciere... :)

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postare prezentată

BLOG POWER!

Asa cum am decis aseara, astazi este prima editie a concursului de blogging interactiv Blog Power, menit sa stimuleze creativitatea bloggeri...