TOBIAS, elefănțelul colorat sau Cum poți fi deosebit

"Este o poveste cu mult suflet... iubire... lacrimi... reușită... prietenie. Este prima mea poveste scrisă la un curs de scriere creativa realizat de un om cu un suflet imens, curat și vesel: Jeanina. Este povestea fiecărui copil.... care poate reuși în tot ce își propune." Claudia Groza



 O nouă carte pentru copii a fost lansată de curând pe piață. Autoarea sa, Claudia Groza, și TOBIAS, elefănțelul colorat abia așteaptă să-și facă noi prieteni într-o lume cu totul specială! Un univers aparte, un univers multicolor, plin de viață și jucăuș – aceasta este lumea elefanțelului care își dorește să aibă un prieten în fiecare prichindel.  TOBIAS, elefanțelul creat cu drag și emoție acum 2 ani, a prins viață. Se găsește colorat și așteaptă să îl citiți, dragi copii.  Iar despre cum s-a născut TOBIAS și care este rolul său în educația unui micuț, aflați din rândurile următoare:

Înainte de toate, cine este Tobias?

Tobias este fiecare din noi. Tobias este un învingător, un curajos, un prieten de nădejde.

Cum de a ajuns să fie botezat astfel? Tobias este un nume destul de rar la noi..


Numele a pornit de la idee to be.... a fi  altfel, unic, deosebit.

Și de ce un elefănțel?

Un elefanțel pentru ca imi plac animalele, și elefanții mi se par animale puternice şi speciale.

Și care va fi rolul lui în educația unui copil?


Tobias îndeamnă copii să creadă în talentele lor, să îşi împlinească visele, să fie prieteni adevăraţi, să îşi respecte aproapele.

Într-o lume a distracțiilor pe calculator, într-o lume a jocurilor agresive, de ce mai multe ori, credeți că Tobias își va putea face loc?


Da. Lucrând cu elevi, ştiu că ei au nevoie de exemple vii, au nevoie de poveşti cu pilde. Copiii încep să citească din ce în ce mai mult.

Părinții care doresc să cumpere această carte, de unde o pot achiziționa?

Cartea poate fi achiziţionată în acest moment numai de pe site-ul editurii Aramis: edituraaramis.ro

Cei care pot veni, îi aştept cu mare drag şi multe surprize la Târgul de Carte Gaudeamus, sâmbătă 26 noiembrie, orele 12:00, ROMEXPO, pavilionul editurii ARAMIS.

Claudia Groza

Comentarii

  1. Multumesc pentru sustinere. Multumesc ca ai crezut in mine. Multumesc ca imi citesti povestile.

    Am sa aduc fotografii.

    Evenimentul il astept si eu cu emotii si multa bucurie. Pregatesc surprize copiilor si se pare ca, cei care ma iubesc imi pregatesc si mie surprize. :)

    Este o poveste in care cred. Am scris destule povesti... dar aceasta este una SENSIBILA SI ADEVARATA. Tobias, mai pregateste alte trei povesti. :) Este deja un erou. :)

    Toate cele bune. :)

    Claudia

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari Claudia, am si eu o prichindea de 2 anisori, am sa-i citesc cu mare drag despre Tobias. De fapt chiar ma gandeam ce carticica as putea sa-i iau sa fie si atractiva dar mai ales, sa fie si educativa...cred ca elefantelul colorat este cel mai potrivit pentru ea. Mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Adriana Alexandru:

    Ii va placea cu siguranta micutei, povestea lui Tobias. Iti va placea si tie, ca adult cu suflet de copil. Astept impresii.... la: claudia_groza@yahoo.com

    Toate cele bune si frumoase sa se adune in preajma voastra. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa ne fie, sa ne fie cu noroc. :)

    Toate cele bune pentru fiecare om bun, sincer, curat si optimist. :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu