Premiile MWB, luna decembrie 2011!


                                            (multumiri Lavinia pentru clip)

Premiile MWB, luna ianuarie, aici!!!

Oarecum mai devreme decat trebuia, dar numai din simplul motiv ca luna decembrie se anunta una foarte aglomerata pentru MWB, prin concursurile ''Nopti Magice'', ''Alege Cel Mai Bun Blog-decembrie 2011'', ''Blog Power'' la acestea adaugandu-se si finala ''Alege Cel Mai Bun Blog-al anului 2011''!
 Inainte de toate doresc sa multumesc tuturor celor 42 de autori ai publicatiei pentru sprijinul sufletesc, pentru sustinerea acordata, pentru randurile scrise aici, pe MWB, la fel cum vreau sa le multumesc pentru dorinta de a promova mostwantedblog.org celor 65 de membri MWB! Ah, nu in ultimul rand trebuie sa le multumesc celor aproape 1400 de cititori zilnici ai publicatiei, caci fara ei munca noastra este in zadar!


 Stiu, a sunat ceva ...ca la Oscar :)))...dar trebuia sa multumesc, pentru ca dupa primul an de mostwantedblog.org roadele muncii noastre incep sa apara!


Absolut toate blogurile premiante au fost propuse si recomandate de catre autorii MWB, respectand criteriile de baza ale selectiei, valoare morala si educativa, originalitate, creativitate, imaginatie, pasiune, talent! Bloggerii premianti care vor dori sa sprijine initiativa MWB de a cauta si promova valoarea in blogosfera romaneasca, oamenii talentati, pasionati si creativi, dar mai ales oamenii cu suflet deschis, ce prin activitatea lor scrisa isi doresc a lasa amprenta in online.ul romanesc, sunt bine veniti si bine primiti!


 Asadar lista blogurilor premiante, decembrie 2011, este urmatoarea:


Un blog de Poveste
Dor de doi
Abisuri
Curcubeul viselor
I'm perfect
TGX
Printre randuri
Busola de Aur
Meet The Sun Blog
Iubire Divina
Noapte Buna Copii
Rus Bianca
Fata in Fata
Ironic Blonde
Abisul trecutului
Melly's
Dascalita
Jurnal Colorat
Un ingeras de fata
Cafea cu secrete
Punct Foto
Anastasia Teodosie
Soseta cu Povesti
Iulia-georgescu.blogspot.com
Andreea Toma
Radiocatch22.com
Carmen Negoita Photography
Povesti pentru copii
Ioan Usca
Secretele Cristinei
Stay strong
Runner in the train
Casa-cu-nuci.ro
Memorii in cerneala
Zambet hoinar
Iti alegi singur cine vrei sa fii
Only me
Annarain
Complicat de simplu
cautare-si-regasire.blogspot.com
Colturi de cerc
Cantina Sociala
Summerday.ro
DSN
Randuri
Roscata.ro
Andera scrie
Stari de spirit


Blogurile au fost alese din aproape 340 de propuneri (336 mai exact) facute de catre autorii MWB!
 Multi dintre bloggerii premianti sunt inca la inceput de drum, dar au acel ceva pe care MWB l-a cautat dintotdeauna, acel ceva ce se numeste ''pasiune, talent, originalitate, imaginatie, creativitate, valoare morala si educativa'' ! Multi alti bloggeri sunt deja cu state vechi in blogosfera, incantandu-ne in fiecare zi cu articolele lor, bloggeri ce au reusit prin munca lor sa defineasca fenomenul blogging si sa-i acorde identitate, de asemenea avand cele sase calitati pe care MWB le cauta si promoveaza in blogosfera!
 Cei care vor dori sa devina membri MWB, vor trebui sa publice pe blogul personal bannerul aferent precum si linkul MWB in blog roll separat! Asta nu este o cerinta obligatorie, este doar o rugaminte, pe care o adresam pentru a ne recunoaste mai usor intre noi! 
 Nu doriti sa deveniti membri dar va incanta premiul? Publicati bannerul, premiul, pastrati-l, e al vostru, dar specificati-ne aici ca nu doriti sa fiti asociat cu MWB!
 Multi dintre cei premiati azi, in conditiile in care vor primi premiul MWB si isi vor dori sa devina membri , vor primi in viitorul apropiat si invitatia de a deveni autor MWB!
 Consultati urmatoarele pagini pentru mai multe informatii:
  -Reguli MWB
-Autori MWB
-Despre MWB
-Bannere MWB

-atentie marita la bannerele MWB pe care alegeti sa le postati pe blogurile dumneavoastra, pentru ca ele, bannerele, au rol special pentru fiecare dintre noi, cei din echipa MWB si anume :
-'blog premiat' : este pentru toate blogurile carora le.a fost decernat premiul, indiferent daca a fost sau nu acceptat (iar lista cu premiantii MWB se regaseste in arhiva)
-''blog membru'' este bannerul membrilor si autorilor MWB, numai si numai al lor
-''blog premiat, membru'' este bannerul membrilor care prefera sa aiba pe blogurile lor, o versiune asemanatoare bannerului de ''blog premiat''
-''autor MWB'' este bannerul autorilor MWB, numai si numai al lor
- bannerul ''citesc si imi place'' este un banner la liber, ce poate fi afisat de catre oricine pe blogurile personale
-pentru mai multe detalii, pentru intrebari, sugestii sau orice nelamurire folositi urmatoarea adresa de e.mail : grupmwb@gmail.com ! Folositi aceasta adresa de e.mail inclusiv daca sunteti interesati sa deveniti autori MWB!

*un micut ps: poate vi se va parea ...nu stiu cum...o joaca, dar sa stiti ca atunci cand spunem ca blogurile ce sunt premiate au fost monitorizate si verificate inainte de premiere, este adevarat! Iata cativa factori ce sunt atent verificati:
-articole prin forma, stilul, tema lor
-comentariile prin respectul afisat fata de cititor
-design, prin stilul propriu dar si prin deschiderea catre frumos
-blog roll.ul prin blogurile ce sunt urmarite
-socializare prin deschiderea la comunicare cu alti bloggeri sau cititori
-initiativele sustinute prin afisarea bannerelor diferitelor activitati online
Astea sunt cateva din elementele de baza, pe langa acestea adaugandu-se si ''acel ceva'' identitate proprie a fiecarui blogger in parte!
Acestea fiind spuse, nu-mi ramane decat sa va urez bun venit tuturor! 

Comentarii

  1. Felicitari castigatorilor! si multumiri Laviniei pentru clip, a depus ceva efort, insa si rezultatul este pe masura! Felicitari! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Vă mulţumesc, cu plecăciune, pentru premiu! Mă onorează şi m-a lăsat fără cuvinte. Felicitări câştigătorilor şi, în egală măsură, vouă, celor de aici! Cum spuneam, am rămas fără cuvinte, lucru care nu prea mi se întâmplă, eu fiind o vorbăreaţă incurabilă, aşa că spun infinit mai puţin decât ce simt acum. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai, vai, mulțumesc mult pentru premiu, sunt așa de emoționată! O surpriză minunată! Dacă știam că am așa oaspeți azi îmi puneam șorțul de protocol! Cu ce să vă servească tanti azi?

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna seara, echipa sufletista! Inainte de orice, multumiri din suflet pentru cuvintele frumoase si pline de caldura. E o onoare nesperat de mare sa fiu pe lista aceea unde sunt atatea alte bloguri de calitate, in spatele carora se afla oameni creativi si minunati.
    O sa imi fac timp sa citesc tot ce tine de regulamente, activitatea acestei comunitati si o sa revin. Va doresc tot binele lumii.
    Irina

    RăspundețiȘtergere
  5. multumim pentru cuvintele frumoase Adela, Tanti Jeni, Irina!
    ....si daca tot intrebati,Tanti Jeni, poate ceva dulce ar fi bun :D

    RăspundețiȘtergere
  6. @dordedoi: Cu drag Irina, meritul este al tau! Asteptam sa revii...

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce sa spun Liviu, ai reusit sa creezi o uninie de oameni extraordinari si meriti mii de felicitari. Stii ce ar fi frumos? Sa reusim odata sa ne strangem toti si astfel sa reusim sa ne cunostem si personal. Mi-as dori enorm:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Vă mulţumesc din suflet pentru premiu. Asta da surpriză. Mă simt onorată să-l accept. Atâta timp cât voi putea oferi şi celorlaţi o mică parte din frumuseţea meleagurilor noastre, o voi face.
    Felicitări şi vouă pentru idee şi iniţiativă!
    P.S. Iniţial l-am postat la alt articol. Ufff... emoţiile. :D

    RăspundețiȘtergere
  9. cea mai frumoasa toamna alaturi de voi!multumesc mult pentru acest premiu!multumesc,precum toamna multumeste inimile-ndragostite!

    RăspundețiȘtergere
  10. A fost o surpriza foarte mare si o onoare sa ma gasesc printre cei mai buni.Va multumesc din suflet.

    RăspundețiȘtergere
  11. in cazul tau Loredana eu am fost cel care te-a propus!
    Bun venit Loredana, Busola, Sentiment, Carmen, Vania, Rosaline!

    RăspundețiȘtergere
  12. O surpriza tare placuta! Trebuie sa ma desmeticesc si sa citesc mai multe despre voi, dar pana una-alta, multumesc pentru vizitele pe meetsun, lectura, aprecieri si premiu!

    RăspundețiȘtergere
  13. Va multumesc din suflet pentru premiu, a fost o surpriza placuta!

    RăspundețiȘtergere
  14. Felicitari pentru videoclip, Lavinia! Este absolut genial! Si felicitari tuturor premiantilor pentru pasiune si munca depusa!

    RăspundețiȘtergere
  15. Emoţionant videoclipul! Felicitări, Lavinia!
    Felicitări şi bun venit pe MWB premianţilor!

    RăspundețiȘtergere
  16. Mi se pare minunat ceea ce faceţi voi aici. Dacă apar la voi în această listă înseamnă că mă citiţi şi acesta este cel mai frumos compliment.
    Vă mulţumesc pentru tot :)

    RăspundețiȘtergere
  17. multumesc mult tuturor pentru premiu, mai ales persoanei care m-a recomandat (^_^) sincer, nici nu ma asteptam la asa ceva :) ma simt mandra ca ma regasesc si eu in top :D kisses

    RăspundețiȘtergere
  18. Multumesc pentru tot ce faceti.. Lavinia FELICITARI!

    Sper sa imi revin cu timpul si sa mai scriu si pe aici.

    Ganduri bune si succes tuturor. :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Va multumesc pentru onoarea pe care mi-ati acordat-o selectionandu-mi blogul printre cele mai cele ... Nu ma asteptam , este o surpriza tare placuta !

    RăspundețiȘtergere
  20. O surpriza placuta Lavinia, felicitari!

    Premiantilor MWB le doresc bun venit! Sa apreciati acest premiu, il meritati din plin, blogurile voastre le merita, sa va considerati speciali ca faceti parte din acest spatiu vid, din aceasta superba creatie, nu e doar un loc, MWB inseamna oameni!

    RăspundețiȘtergere
  21. cred ca si in cazul tau, Iulia, tot eu sunt inculpatul :D

    RăspundețiȘtergere
  22. M-ati lasat fara cuvinte!
    Sunt onorata sa-l primesc si va multumesc!
    Fiind primul premiu pe care il primesc va avea intotdeauna o semnificatie aparte!
    Multumesc si celui ce m-a propus pentru acest premiu!
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  23. Saptamana asta s-a incheiat frumos. M-am intors de la Opera si am intrat pe blog sa aflu ca sunt premianta...scriu de multi ani, dar pe blog de 2 luni jumate...nu prea inteleg cum mi s-a acordat premiul si cine m-a recomandat( sper sa aflu)...Multumesc pentru apreciere si ma bucur mult sa fiu alaturi de ceilalti cu vechimi din blogosfera!
    Numai bine tuturor!
    O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  24. Liviu, atunci, dupa cercetare, urmarire penala, alta cercetare si tot asa, decizia instantei este ca pedeapsa ta e compusa din 3 imbratisari:) >:D<

    RăspundețiȘtergere
  25. Mă simt onorată şi sunt fără cuvinte...
    ana sofian

    RăspundețiȘtergere
  26. Multumim din suflet(e) pentru supriza extrem de frumoasa si neasteptata! Ati facut doua fete tare fericite :) Ii felicitam pe toti posesorii de blog sus-numiti, mai ales ca pe multi dintre ei ii cunoastem si ii urmarim cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  27. Felicitari tuturor premiantilor! Munca si sufletul depus de fiecare pe blogul personal v-au recomandat pentru acest premiu.... iar MWB e o mare si frumoasa familie pe care cu timpul speram ca o veti descoperi si voi!

    RăspundețiȘtergere
  28. Incredibil~! Mi-ati inceput saptamana intr-un mod minunat, fapt pentru care va foarte multumesc! :)
    Inca incerc sa ma dumiresc care banner trebuie sa-l afisez, insa bineinteles, accept premiul cu draga inima. De asemenea, felicitari tuturor celorlalti castigatori!
    O saptamana cu soare sa aveti!

    RăspundețiȘtergere
  29. Vă mulțumesc foarte mult pentru interesul arătat pentru blogul meu și mai ales pentru premiu.
    Felicitări tuturor premiaților!

    RăspundețiȘtergere
  30. multumesc mult pentru premiu! multumesc si persoanei care m-a recomandat pentru premiu!

    RăspundețiȘtergere
  31. gata, am pus bannerul si linkul pe blog, multumesc frumos :*

    RăspundețiȘtergere
  32. Multumesc!Chiar daca am scris pe blog numai ca sa ma descarc,nu pot sa fiu ipocrita si sa spun ca nu ma bucura foarte tare premiul si ca cineva citeste ce scriu eu acolo.Multumesc inca o data!Only me.

    RăspundețiȘtergere
  33. Multumesc mult de tot pentru apreciere si pentru premiu...a fost ceva neasteptat, o surpriza placuta. Felicitari si celorlalti castigatori!

    Pace si dragoste!

    RăspundețiȘtergere
  34. Wow! Mulţumesc celui sau celei care m-a propus. Nu credeam ca sunt, într-adevăr, citită... nu în adevăratul sens al cuvântului. Am citit pagina asta, cred, de trei-patru ori să mă asigur.:D
    Dacă nu intram astăzi de curiozitate la "statisticile" blogului meu, probabil că nu aş fi aflat niciodată. o.o

    Felicitări tuturor premiaţilor şi întregii echipe!
    E un sentiment plăcut... mai mult decât plăcut, e wow! :)


    Miss C.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  35. Tin sa va multumesc pentru faptul ca datorita voua am descoperit multe bloguri interesante si demne de acest premiu la care eu nici nu m-am asteptat . De asemenea multumesc ci persoanei care mi-a propus blog-ul pentru acest concurs .

    Ma bucur sa fac parte din echipa voastra ; am postat banner-ul si am adaugat blog-ul la blogroll.

    Inca o data va multumesc din suflet pentru premiu . Ma face sa ma simt "ascultata" si sprijinita in ceea ce fac.

    O seara placuta in continuare !
    mishi

    RăspundețiȘtergere
  36. Din Sosete reusim sa mai scoatem cateva sunete si onomatopee de incantare dupa o prelunga uimire muta. Ne prea tare bucuram sa facem parte din MWB si ne incanta initiativa voastra.

    Ne inclinam adanc!

    Cu drag,
    din Soseta Scosii

    RăspundețiȘtergere
  37. Noi va multumim pentru entuziasm si deschiderea sufleteasca de care ati dat dovada! Bine ati venit in MWB!

    RăspundețiȘtergere
  38. ps: -multi dintre voi vor primi in perioada urmatoare invitatia de a deveni autori MWB, bineinteles daca va intereseaza asta sau nu :D

    RăspundețiȘtergere
  39. Fizic imi e foarte rau, dar cand vad bucuria celor ce au primit premiul si bucuria cu care le-a fost acordat, ma simt foarte incurajat, sprijinit, desi in minte imi rasuna ca sunt doar un ratat, bun de nimic. Multa fericire si sanatate va doresc tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  40. Va multumesc pentru premiu!! Si m-ar interesa sa devin si eu membru al acestei comunitati. Multumesc inca o data!

    RăspundețiȘtergere
  41. Am rămas plăcut impresionat de comentariul care l-am găsit astăzi pe blogul meu. Îmi pare bine că am câştigat acest premiu, chiar dacă nu ştiu ce înseamnă acest premiu şi îmi pare bine că am găsit o asemenea comunitate, de asemenea mă simt onorat şi pentru faptul că blogul meu mai este citit... Nu ştiu cine m-a recomandat, dar de asemenea mulţumesc şi persoanei respective!

    RăspundețiȘtergere
  42. Gestul dumneavoastră m-a emoționat!!
    Până ieri/alaltăieri , eu eram cea care , acordând premii copiilor, trăiam bucuria ochilor avizi de frumusețea clipei!
    Astăzi, am redevenit școlărița emoționată.
    Mă simt onorată să fac parte din grupul celor care cred în frumos, bine , prietenie!
    Cine să mă fi recomandat??
    Îi mulțumesc mult, cum , mulțumesc tuturor celor care mă citesc!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu