Ce parere au barbatii despre machiajul femeilor?

Nu spun nimănui nicio noutate atunci când afirm că bărbaţilor nu le plac femeile machiate excesiv. Din contră, ei caută şi apreciază întotdeauna frumuseţea naturală (tot mai greu de descoperit astăzi, sub atâtea straturi de machiaj şi intervenţii estetice!). Asta nu exclude afirmaţia conform căreia bărbaţilor le plac femeile care se folosesc de machiaj, care ştiu să aibă grijă de ele şi să se pună în evidenţă. Astfel, printre tipurile de machiaj acceptate şi adorate de către bărbaţi regăsim şi:
  Genele lungi, care evidenţiază orice privire. Trebuie să admitem, contactul vizual este foarte important, o armă a seducţiei atunci când este utilizat corespunzător. Un rimel negru, de calitate, va da genelor un efect de alungire şi privirei o alură pătrunzătoare! 
Buzele naturale. Rujul roşu este recunoscut pentru efectul său seducător, care întoarce privirea oricărui bărbat, dar în aceeaşi măsură sau poate şi mai mult, reprezentanţii sexului tare consideră atrăgătoare buzele naturale. Cine nu şi-a auzit măcar o dată partenerul plângându-se de acest aspect? Toată lumea? Bănuiam! Totuşi, pute folosi balsamul de buze sau un gloss transparent pentru a păstra buzele hidratate şi moi şi pentru a le conferi un plus de strălucire! 
  Obrajii îmbuljoraţi. Cu ajutorul unui blush de o textură şi nuanţă naturală, putem conferii pielii un aspect mai proaspăt, uşor timid, pe care bărbaţii îl apreciază!
Aşadar, mesajul e simplu: bărbaţilor nu le plac femeile care poartă un machiaj accentuat, dur, ci mai degrabă unul natural, delicat!

Comentarii

  1. Am citit pe Internet ca, din trasaturile fetei examinate, buzele sunt f. importante pt. barbati.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu