CAFEAUA DE SEARA! normal si paranormal!

Citind astazi noutatile, stirile, pe o publicatie al carei fan sunt,  am gasit un titlu care mi-a atras atentia instantaneu ''Toti cei care au descoperit mormantul faraonului Keops au murit in conditii suspecte'' iar trimiterea era evident catre meleagurile misterelor! Bun, am intrat, am citit, intradevar toti aceia care descoperisera mormantul faraonului Keops murisera...apoi...na'..m-a ''lovit'' inspiratia :)) Am recitit articolul, de unde am aflat ca mormantul fusese descoperit pe undeva prin 1918 (asa retin) ..apoi...replica cititorului din mine (si critic :D ) nu a fost alta decat... ''pai e normal sa fi murit, nu de alta dar au trecut aproape 100 de ani de la descoperire si era ciudat daca mai traiau....caci ar fi avut peste 120 de ani etate fiecare (minim)...apoi chestia cu ''conditii suspecte'' lasa loc de interpretari din pricina faptului ca autorul articolului nu argumentase suficient aceste ''conditii''!
 Ideea mea este alta pentru tema din seara aceasta, desi are legatura cu ce povesteam mai sus!
     Exista mistere, exista interpretari de situatii ce par foarte ciudate, exista oameni ce percep anumite intamplari ca avand la origini supranaturalul!
     Haideti sa dezvoltam subiectul, mistere si moduri de perceptie ale anumitor intamplari!

Buna seara prieteni! Cafeaua, ceaiul, romul sunt gata pregatite! Ce ziceti  ''ne bagam'' la o discutie despre normal si paranormal?

Comentarii

  1. Buna seara! Am trecut pe aici doar ca sa va salut...pentru ca sunt paranormal de obosita, mai mult fantoma si n-as vrea sa bantui si sa starnesc cine stie ce fenomene inexplicabile:))

    RăspundețiȘtergere
  2. buna... ma temeam ca bantui singura pe aici:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Vast subiectu' ... chiar nu stiu ce as putea spune... in doar cateva cuvinte!

    RăspundețiȘtergere
  4. ahaaa....alte mistere....dar pana la urma elucidate :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Prieteni, imi pare rau ca va parasesc asa repede, insa trebuie sa va spun noapte buna... si pe maine seara :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Seara buna lume!!
    unde e toata lumea?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu