''In brate straine''

Romanian Crime Writers Club - prima asociaţie a scriitorilor de romane poliţiste din România -, a organizat, pentru al doilea an consecutiv, un concurs de romane polițiste. Anul acesta, câștigătoarea concursului este Andra Pavel, cu romanul „În brațe străine”. 

Participarea autoarei la prima ediție, în 2010, a ajutat-o în modelarea stilului, motiv pentru care romanul ei a fost considerat de către juriu (Preşedintele RCWC - George Arion, Oana Stoica Mujea, Alexandru Arion, Stelian Ţurlea şi Bogdan Hrib) cel mai bun dintre cele înscrise în concurs în acest an.

Autoarea a debutat cu un roman scris în colaborare cu Oana Stoica Mujea, „Sărutul morții”, apărut la editura Tritonic, iar acum își face „intrarea” în lumea policier-ului românesc cu o poveste în care mafia nu e doar rea, ci și atrăgătoare. Prinsă între iubire și adevăr, între a se elibera sau a-l elibera pe celălalt, protagonista romanului „În brațe străine” reușește să se despindă de vechiul sine și să caute dovezi care să susțină că omul care o slăbește psihic e, într-adevăr, vinovat.

Romanul va fi lansat sâmbătă, 26 noiembrie 2011, ora 18.00, la ROMEXPO, în cadrul târgului de carte Gaudeamus. Standul trustului Publicaţiile Flacăra, editurii Tritonic şi Crime Scene Publishing se află în pavilionul central ROMEXPO, standul 17, parter.

Mostwantedblog.org are placerea si bucuria sa promoveze un roman politist de exceptie, scris de una dintre tinerele sperante ale literaturii romanesti, Andra Pavel!

Sus Andra, cat mai sus, acolo unde-ti este locul!

Comentarii

  1. placerea si bucuria este de partea noastra Andra!

    RăspundețiȘtergere
  2. Titlul ma inspira, ca majoritatea sar in brate straine. Sunt chiar curios de aceasta carte. Va fi si in format electronic?

    RăspundețiȘtergere
  3. Dli, nu. Din câte știu eu, nu. Va fi la chioșcul de ziare cu revista Flacăra, dar nu știu încă data... Uf... Nu știu nimic...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu