BLOG POWER!


Asa cum am decis aseara, astazi este prima editie a concursului de blogging interactiv Blog Power, menit sa stimuleze creativitatea bloggerilor si sa promoveze bloggeri harnici, dornici sa-si exprime opiniile, dornici sa se faca auziti in blogosfera romaneasca!
    Modul de desfasurare al concursului este urmatorul:
- in fiecare vineri seara, se va propune o tema de discutie
-cei ce vor sa participe, vor scrie si publica pe blogurile personale, articole pe tema propusa, parere personala despre ceea ce considera si cred privitor la tema propusa!
-concursul dureaza 7 zile, de vineri pana vineri
- cei ce vor participa au obligatia sa afiseze in articol, un link catre pagina MWB unde se desfasoara inscrierea la concurs (astazi, aceasta este pagina)
-cei ce participa vor trebui sa numeasca, pe parcursul concursului, in functie de evolutia si amploarea concursului, 3 alte articole care i-au impresionat cel mai mult, sa afiseze linkuri catre acele articole, precum si sa lase un comentariu pe pagina MWB unde se desfasoara concursul prin care sa mentioneze cele 3 articole!
-scopul alegerii celor 3 articole, este acela de a desemna castigatorul concursului, prin cumulare de voturi
-castigatorul concursului va primi, pe langa respectul si aprecierile tuturor, dreptul de a alege tema pentru editia viitoare a concursului!
- la fiecare 7 zile, vineri seara, inainte de inceperea unei noi editii se va alege castigatorul, criteriile fiind :
         -criteriul de baza :- numarul de voturi primite de la ceilalti participanti
            -criteriu secundar- numarul de comentarii rezultate la articol
            -criteriu secundar- numarul de like.uri si +1 primite la articol
                    -criteriile secundare vor fi folosite numai in caz de egalitate de voturi, pentru departajare
- incepand cu a doua editie, participantii vor trebui sa aiba afisate linkuri atat catre pagina MWB cat si catre blogul castigatorului, caci el va propune tema!
-castigatorul concursului va primi din parte MWB precum si a tuturor participantilor, titulatura de ''lider de opinie'' pentru saptamana in cauza!
-inscrierea se va face in formularul de mai jos, in felul urmator : titlu articol, link articol, adresa de e.mail!
-vor fi descalificate toate articolele ce au abordat o alta tema decat cea propusa

 Acestea sunt regulile, fiind editia pilot, este posibil sa apara mici modificari si imbunatatiri pentru viitor!
Scopul in sine al concursului este acela de a promova atat cat este cu putinta bloguri si bloggeri, modul in care este conceput concursul  urmand a aduce blogurilor o expunere mult mai mare in blogosfera precum si puncte in topurile gen zelist sau o mai mare expunere in motoarele de cautare!
    Absolut toate linkurile blogurilor inscrise vor fi trecute in sistem link- dofollow , pentru ca MWB este un site link-dofollow ( pentru cei care nu stiu, link.dofollow este o comanda adresata robotilor de indexare ai motoarelor de cautare pentru a inregistra un link anume)
 
Acesta fiind spuse, trecem la concurs!
   Tema de azi, pentru ca este o editie pilot, va fi una ...asa...de incalzire!
 Tema este:
  -prieteniile de facebook, avantaje si dezavantaje, adevar si iluzie, amicitie sau doar naivitate, dorinta de socializare sau un mod de a pierde timpul!

Articolele au ca termen limita seara zilei de joi pentru a fi inscrise!Luand in considerare ca vineri seara se va alege castigatorul, este de la sine inteles ca avem cu totii nevoie de ceva timp pentru a citi articolele !

Inscrise la editia pilot a BLOG POWER:


1.Prietenii de Facebook2.Agora virtuala
3.FRIENDS ON FACEBOOK!4.Socializare
5.Facebook sau Failsbook? 

Comentarii

  1. eu nu primesc nimic Tlaloc? nici macar un paharel de rom? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitări pentru inițiativă! Ați ales un subiect actual și care poate declanșa multe discuții, existând atâtea de spus despre el!

    Coincidența face că am abordat acest subiect pe blogul meu la începutul lunii; nefiind publicat special pentru acest concurs, nu am considerat corect să-l înscriu, iar scrierea altuia pe aceeași temă era inoportun! În concluzie, vă propun o simplă lectură:

    http://colectie-stiinte.ro/archives/1798

    Mult succes în continuare!

    RăspundețiȘtergere
  3. sincer cred ca articolul si-ar gasi locul in concurs, Dana, mai ales ca editia aceasta este o editie pilot, pentru a testa anumite mecanisme de desfasurare! In plus, articolul este unul foarte reusit!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulţumesc frumos, Liviu! Atunci, cu acordul vostru, l-am înscris! :) "Succesuri" în continuare!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu