Am noroc

Sau poate micuta mea are... pentru ca azi am stat fata in fata cu moartea si dumneaei a trecut mai departe, hotarand ca nu pe mine ma cauta. 
Intalnirea de gradul III a avut loc pe trecerea de pietoni din fata blocului: dupa ce o masina de politie mi-a acordat prioritate de trecere, un matiz furios a trecut in viteza pe prima banda, oprindu-se la o palma de piciorul meu drept. 
Ce pot spune? 
Omul de la volan a avut reflexe bune si franele functionau cum trebuie. M-am blocat putin in fata masinii, dupa care am trecut mai departe. Am ingaimat: "Foarte frumos...". La care individul din dreapta soferului a simtit nevoia sa-mi spuna ceva despre organul sau reproducator. Nu i-am inteles reactia, deoarece ei erau vinovati. Nu era ca si cum traversasem fara sa ma asigur, pentru ca nu fac asta niciodata (niciodata!). In fine, nu m-am intors si nici n-am comentat, pentru ca era inutil. Acefalii atata pot. Si evident, e mai usor sa injuri un nevinovat decat sa-ti ceri scuze.

Mi-am luat copila de la gradinita (eram in drum catre), am trecut prin piata si abia pe drumul de intoarcere am realizat gravitatea celor intamplate. Atunci am intrat in panica. Au trecut doua ore si inca nu ma pot linisti. Cine mama naibii le da astora carnetele? Cine lasa liberi pe strazi toti nebunii?
Oamenilor, de aia merg toate cum merg in tara noastra. Pentru ca cerem multe de la cei de langa noi, fara a fi in stare sa ne schimbam primii. Si pentru ca printre noi misuna prostia ridicata la rangul de normalitate de adeptii sai.

P.S. Masina de politie nu era de la rutiera, asa ca domnii si-au vazut linistiti de treaba. Vive la police roumaine!:mrgreen:

-Dara Andrei

Comentarii

  1. pfff, eram curios sa aflu mai multe pareri, pentru ca dincolo de aceste randuri, de cele povestite de tine....exista o adevarata problema, cea a soferilor ''prea'' neatenti, asta ca sa fiu delicat!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Liviu R.
    Liviu,nu stiu daca astfel de povesti "prind". E satula lumea de ele de la stirile de la ora 5. Dar faptul ca eu sunt o persoana obositor de corecta si totusi mi s-a intamplat asta, m-a facut sa scriu.

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt povesti adevarate, din viata de zi cu zi, iar esenta a astfel de intamplari ne priveste pe toti in mod direct!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu