Oamenii pe care i-am cunoscut sunt asemenea unor insule pe cale dedisparitie prin scufundare in tumultul vietii; putini sunt cei ce stiu sapluteasca, devenind continente. Dar am intalnit cativa si dintre acestia - siasta ma face, acum, sa zambesc impacata.
Dar... la un momentdat si continentele sunt destramate de cutremure puternice...
Nu exista Paradis. Chiar daca o sa cautam pana la sfarsitul Pamantului, intotdeauna vom pasi pe aceeasi cale care merge, si merge si merge...Cu toate astea, de ce sunt inca in stare sa continui drumul?
Ochii mei au fost pictati in lacrimi mult prea mult timp.

cascada - could it be you

Asculta mai multe audio diverse

Comentarii

  1. tu intotdeauna esti asa de intelegatoare>:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. pentru ca intotdeauna la sfarsitul unui drum te asteapta cineva:)
    Intre timnp,pentru ca esti foarte tanara o sa-ti mai pierzi vremea cate un pic si cu cei intalniti pe marginea drumului:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Nuta, m-ati mai linistit un pic ...

    RăspundețiȘtergere
  4. nu-mi mai zi doamna:))))Dupa ultimile mele postari pe WomanWithW..Doamna a cam zburat pe fereastra.Noroc ca a ramas Femeia.
    Te inteleg pentru ca am anut momente cand am gandit ca tine ...cand am fost de varsta ta:)
    Crede-ma...nu ai intalnit inca oamenii care iti vor frange inima in mii de cioburi si pe cei care iti vor lipi cioburile:)Nu inca:)
    Nu o sa-i poti evita nici pe unii nici pe altii pentru ca ...atunci cand ai sa faci diferenta ,va fi prea tarziu.Dar ...asta se cheama viata si acesta este unul din motivele pentru care o iubim pana la durere:)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu