În loc de „Bun găsit”

„Mi-e dor de lucruri îndepărtate, uit, uit mereu că nu am aripi.”
Așa spune Maitreyi Devi în „Dragostea nu moare”. Și, pentru că zilele astea mă simt așa, fără aripi, fără susținere, încă între cer și pământ, e citatul care m-ar descrie mai bine decât orice cuvinte v-aș scrie.

Mi-e dor de EL, mi-e dor să-mi fie dor de el.
Să-i caut urmele peste tot, să-l aștept și să adorm zâmbind după o discuție, fie ea și virtuală. Mi-e un dor nebun să joc vorbe dulci. Ați putea să mă întrebați de ce nu o mai fac. Pentru că, așa cum am fost avertizată, uneori pierd în jocurile pe care eu le pornesc. Și am pierdut, de prea multe ori parcă, oameni la care țineam, sentimente pe care le prețuiam, gânduri pe care le iubeam de-a dreptul. Nu regret. Îmi pare rău că, în unele privințe, nu mă învăț minte și fac același lucru iar și iar și iar. Mă atașez, pun suflet și, tocmai când credeam că celălalt mă înțelege, descopăr că nu am fost văzută ca mine, ci ca o mască... O mască pe care obosesc s-o joc - sau pe care realizez prea târziu că o port.
„Nu mai știu nimic despre tine.” constata cineva atunci când mi-am permis să-i spun, ca unui prieten - așa cum pretindea a fi - ceea ce simțeam. Deși eram tot eu în lunile în care pretindea a mă fi cunoscut, deși tot așa gândeam, tot acolo îmi fugea mintea. Idei de oameni :)
Nu sunt pricepută, nici să-ncep și nici să termin. Așa că, pentru postări, apelez la trucuri: citate și melodii.
Ultima achiziție în playerul youtube.
Zâmbiți! E printre singurele lucruri care nu vă costă nimic, dar vă pot aduce atât de multe!
Din spatele cuvintelor, vă salută Leah!

Comentarii

  1. Cu bratele deschise te-am primit
    Si ti-am urat un calduros "bun-venit"
    Acum ca faci parte din familia noastra
    Trebuie sa te simti ca la tine acasa :)


    Inca o data bine ai venit:)>:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. @...ღ...Dream...ღ...
    Versuri! Mulțumesc mult! Deja mă simt, exact ca acasă :)

    RăspundețiȘtergere
  3. eu zic ca ar fi mai bine daca l-ai uita pe EL. eu am o vorba: Trecutul trebuie uitat sau „introdus„ undeva in adancul sufletului. nu sunt in comunitatea asta de bloguri, dar iti spun un dulce si calduros BUN VENIT!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu