22 oct. 2011

Concluzii scrise!!


Sunt FERICITA!!
Si culmea nu datorita tie!
Am trait atata timp cu ideea ca tu esti fericirea mea!
Oh, Doamne , cat am gresit!!!
Nu, nu tu esti fericirea mea! Fericirea mea este in mine! In mine si in puterea de a primi ceea ce mi se da! 
Este atat de bine sa poti primi!! Sa nu mai ai nici o retinere in acest sens!
Am DORIT, ca tu sa imi poti da ceea ce am nevoie... chipurile pentru fi fericita... Gresit!

In primul rand pentru ca tu...,  NU POTI.... sau NU VREI.. Dar, aceasta este problema ta, nu a mea!
In al doile rand, realizand ca fericirea este in mine, nu mai am nevoie de NIMIC de la tine! 
Sti ... iti spuneam ca nu vreau NIMIC... Trebuie, desi nimic nu trebuie, sa imi cer iertare, TE-AM MINTIT ... Vroiam TOTUL... Pentru ``a fi fericita`` ... Si ma faceai atat de NEFERICITA!!!
Acum chiar sunt FERICITA!!
Pentur ca ACCEPT, iar acceptarea este primul pas spre MINE!
Suna egoist... Poate... :) Dar, imi place!
Imi spuneam ca sunt in depresie... Pana am citit despre Depresie... si am inteles ca NU , NU SUNT IN DEPRESIE, multumesc Domnului! Eram doar legata la ochi.... Iertare celor din jur, pentru comportamentul meu...!!
Imi spuneam ca sunt singura.. Pana am citit despre Singuratate... si am inteles ca sunt Nesimtita! EU, NU SUNT SINGURA! SI NU AM FOST NICIODATA!! Dumnezeu a fost alaturi de mine in permanenta!
Si asta nu este tot... Sunt atatia oameni care ma iubesc!!! Si culmea intre ei exista  persoane care ma iubesc mai mult decat speram ca o poti face TU! In modul in care speram sa o faci tu!
A trebuit sa inteleg doar ca, pot sa ACCEPT SI SA RESPECT,  iubirea ce mi se da!

Si mai sti ceva???  
Nu imi pasa daca vreodata ai sa spui .... AM GRESIT! ....voi vedea atunci daca am sa pot ACCEPTA acest lucru!

Un comentariu:

  1. ANALIZAZATE UN PIC FETITO SA VEZI CUM ESTI CU ADEVARAT ,TU CREZI CA DACA SCRII CA,, DA AM MINTIT, DA AM INSELAT ,CREZI CA OBTII IERTAREA CUIVA IN TOT CE SCRII SPUI DE DUMNEZEU DAR AI UITAT CEVA DUMNEZEU AJUTA UNDE TRB PE CINE TRB NU PE CINEVA CA TINE CU ASA UN TRECUT SI NICI MACAR NU TE SINCHISESTI DE TRECUTUL TAU ,NU AI FACUT NIMIC CU PRIVIRE LA TRECUTUL TAU SA INCERCI SA REPARI CE AI FACUT ,SI CEL CE UCIDE SI SCRIE CA TINE SI RECUNOASTE CA A UCIS ASTA NU INSEAMNA CA ESTE IERTAT POATE DOAR EL SA CREADA ASTA IN MINTEA LUI BOLNAVA DAR IN REALITATE EL ESTE UN UCIGAS,CA SI TINE O MINCINOASA ,SI O HOATA ,CA SI TINE POATE SE CREDE IERTAT ,DAR NU SE GANDESTE CA SI CEL UCIS AVEA DREPTURI SI O VIATA ASA SI TU CU CEI PE CARE I-AI PACALIT SI I-AI INSELAT SI I-AI MINTIT CA SI EI AU DREPTURI SI O VIATA SI CA DE FAPT IERTAREA DE LA EI TREBUIE OBTINUTA ,NU TE SPELI PE MAINI DE SANGELE CELUI UCIS SI PRETINZI CA NU SA INTAMPLAT NIMIC DOAR CA PRIN SCRIS RECUNOSTI CE AI FACUT ,TREBUIE SA FI BOLNAV SA CREZI CA OBTI IERTAREA ASA .

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postare prezentată

BLOG POWER!

Asa cum am decis aseara, astazi este prima editie a concursului de blogging interactiv Blog Power, menit sa stimuleze creativitatea bloggeri...