Cano Cristales, un râu unic in lume!


Un râu ca nici un altul, de fapt poate fi numit oficial ca fiind cel mai colorat râu din lume, Caño Cristales din Sierra de la Macarena, Columbia! Totuși, cea mai mare perioadă a anului nu se diferențiază cu aproape nimic față de oricare alt râu din lume, magia apare însă în perioada de tranziție dintre anotimpurile umed și uscat, adică o scurtă perioadă de timp, câteva săptămâni, între finele lui septembrie și începutul lui noiembrie, mai pe românește zis, adică toamna! Aflasem mai de mult de existența acestui loc magic, numai că neavând cam nici un articol de referință prin media de pe la noi, am hotărât să vă prezint eu Caño Cristales! Magia se datorează vegetației ce crește în apele râului, mușchi și alge ce împânzesc albia râului de la un capăt la altul! O dată pe an, toamna, datorită tranziției anotimpurilor către sezonul uscat, apele râului scad suficient de mult astfel încât razele soarelui să ajungă și să scalde în lumină vegetația ce crește în apele lui Caño Cristales, oferind un spectacol unic!















*un ping catre toti prietenii din Miercurea fara cuvinte!
Carmennikuelektriku ,AEFC ,Florina ,AnastasiaAdriana 3 , Angi , NG`s OanaClara , secret , G1b2i3 Dan , Ana  , Kadia .lukluk ,Dana DiaconuCarmen DJTamy , tiberiuSarasufletdefluturasDiana cu dublu n , Ada Pavel DANI , Leovi - Light as the breeze , IronicblondeC.L.M.Vitrina Vacii Verzi , Alice in WonderNetSimonaGeorgi , Vaca Verde , Adriana 2ANDROXAXaara NovackAlinaSophieJurnalul albastruAdriana 1, ...ღ...Dream...ღ...VeroCalinww , Napocelrokssanapass ,NeuroanchilozagangurituLaura & ApolloMircea FlorescuMona ArdeleanucoolnewzAndera Y TetrisLunabetelunaLePetitPrinceAna LutasAurora Georgescumădălin,AdenaMarianaCristi MillaELENA SARAGabrielaMellyAniela ,Rontzikiscorpio,Clipe de ClujMirelaaltcerseninWind - House With No Door anastasiaMinoki ,Vulturestimicile-vacante,EmaCămăraş de luminiSoriNA different blogIulisaCostin Comba Photography ,Obiectiv subiectiv - Photography by Cosmin IftodeCupcakezoltybogata ,Daurel , Blogu lu Ninupandhoraa,geanina,aA ,Little Thoughts,dagatha ,Nima,Diverse,Leovi - The Smokey Life ,tibi ,tu1074 ,Max Peter Zina ,abbilbal ,Lumea lui Alexandru,Vera,colţu cu muzică ,Digodana ,PishkyTudor Enea!

Comentarii

  1. Imaginile de mai sus fac parte dintre cele despre care te întrebi dacă sunt reale sau au ieşit de sub pensula unui pictor inspirat. Natura are mai multă imaginaţie decât orice artist.

    RăspundețiȘtergere
  2. intradevar Carmen, parca peisajele de mai sus ar fi opera unui pictor, atat sunt de colorate si de frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna seara,
    Ma iertati ca va deranjez dar vin cu rugamintea la d-voastra sa sustineti proiectul pe care l-am inceput "Sa fim oameni..."( http://safimoameni.blogspot.com/) .Doresc sa puneti un banner pe blogul d-voastra.
    Va multumesc pentru intelegere!
    Impreuna putem schimba vieti
    Astept raspunsul d-voastra la pagina de e-mail placintavlad@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  4. colosal! ce poveste frumoasa si... ce imagini! Un vis! :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu