Alege Cel Mai Bun Blog-octombrie 2011- vot!

Powered by BannerFans.com
Inscrierile pentru editia lunii octombrie a concursului ''Alege Cel Mai Bun Blog'' au fost inchise in aceasta seara, conform regulamentului! Automat, in clipa urmatoare a inceput votarea!
 Participarea la aceasta editie este una ceva mai redusa ca numar, 27 de bloguri, in comparatie cu editia lunii septembrie, 51 de bloguri, pe semne ca autorii de bloguri s.au convins ca desi poate participa oricine, va castiga doar cel ce merita, mai ales ca exista limitarea la un singur vot pe IP pe toata perioada concursului iar principala ''cheie'' a succesului il reprezinta voturile cititorilor proprii, ai fiecaruia dintre bloggerii participanti!
Atentie, acesta este un concurs, nu un top al blogurilor! Poate participa oricine se considera suficient de curajos incat sa infrunte realitatea si in speta, insemnatatea proprie in blogosfera! Mult succes tuturor!
 *o sugestie : pentru a obtine mai multe voturi, incerca.ti sa promova.ti concursul pe blogurile personale, caci asta a reprezentat cheia succesului pentru castigatorii editiei trecute!


..gasiti aici rubrica de vot! adica pe Prima Pagina MWB!

Comentarii

Trimiteți un comentariu