La Multi Ani.....celor din zodia fecioarei!

Notificare foarte importanta:
    MWB, prin vocea autorilor si membrilor sai, ureaza :
         -La multi Ani cu multe bucurii si multe realizari tuturor celor nascuti in zodia fecioarei ;) si in special celor care conteaza pentru noi : Alice Diana Boboc, Tamy, Cristina, Solidaster, Mihai, Carmen Pricop (cronologic, in functie de ziua de nastere)
   .....da, stiu am facut sa sune foarte ..nu stiu cum...dar incercam sa repar o eroare, pentru ca am uitat sa sarbatorim zilele de nastere ale autorilor, prietenilor nostri ! Sincer as vrea sa.i sarbatorim pe toti, sa ne sarbatorim impreuna zilele de nastere, dar nu stiu cand sunt acestea.......de fapt stiu doar cateva si sunt sigur ca am omis pe cineva in fiecare luna----sa fie cu iertare, nu e cu intentie ci pur si simplu este pentru ca nu stiu datele!
   M.as bucura daca am reusii sa punem in practica un calendar al sarbatoritilor sau cum spunea Brandusa, sa facem un fel de condica al autorilor si membrilor MWB, unde fiecare dintre noi sa semnam cu numele sau nick.name si ziua de nastere!
            La Multi Ani si sa fiti fericiti!

Comentarii

  1. Hímm,bombonelele sunt delicioase,iar florile superbe.Mai am o saptamana,pe 8 sept.Dar florile le iau acum.Multumesc.Iar gestul vostru e frumos.Chiar daca nu ne cunoastem personal,e frumos cand primesti ceva si nu stii cine ti le-a lasat la portita.Un zambert si o imbratisare,pentru toti.  :))

    RăspundețiȘtergere
  2. inseamna ca trebuie sa modific articolul :) ma bucur pt asta! La Multi Ani Solidaster!
    ...pe 8..la fel ca si Cry ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. am modificat articolul :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc,tuturor.:)O dumineca placuta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc mult pentru urari, pentru florile minunate, pentru bomboanele apetisante!
    Pregatesc tortul http://1.bp.blogspot.com/_iSjI2KavbrM/Se8Cyim1_LI/AAAAAAAAGvY/R1oth6ikwvc/s400/tort+ziua+mea+acasa.jpg
    si sampania
    http://api.ning.com/files/c0XJsBPYFAcelqLcZlJafXyRwpBQxtUctJ2J4ZfVRzLvLNyvksy2Ax1mKm3JcjfdyHIOfZaOvLuVrrYcYjNAZY-m88LI66Iy/sampanie.jpg

    RăspundețiȘtergere
  6. Liviu, ce surpriza placuta :)
    E incredibil ca'ti amintesti, si ma bucur enorm >:d<

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu