29 iul. 2011

Ultima suflare

Se ridica, se uita la ea cu o privire de dispret si se pierdu in ceata. O lasa singura, in adancul padurii, scufundata si parasita. Nici ultima raza de soare nu ii mai atingea trupul. Se afla in intunericul de nepatruns, fara speranta, ratacita pe iarba rece de pe pamant. Privea copacii de deasupra ei si era constienta ca nu le va mai putea simti niciodata adierea. Nu va mai auzi fosnetul de primavara ce canta noapte tarziu. Nu va mai vedea ultimul apus de soare de la sfarsitul verii, caci a ramas pe un drum pustiu, fara intoarcere. 

Era asteptata acolo sus. Se afla intr-un loc atat de indepartat de ceea ce iubea si frica o pandea, caci stia ca nu se va putea intoarce. Era lipsita de viata, era acolo, acolo unde nu putea ajunge decat dupa ce a simtit durerea cum ii sfasie inima si pieptul ii era plin de lovituri puternice ce le-a primit si le-a suportat, pana cand a renuntat, a inchis ochii si a incetat sa respire. Credea ca s-a adancit in somn, dar ochii ei nu s-au mai deschis.

Gabrielle - Survive

Asculta mai multe audio diverse

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postare prezentată

BLOG POWER!

Asa cum am decis aseara, astazi este prima editie a concursului de blogging interactiv Blog Power, menit sa stimuleze creativitatea bloggeri...