Un altfel de intimitate

 Nuta Istrate Gangan.....................


STAY TRUE TO YOURSELF

Poti fi intim cu cineva la fel de intens daca esti in pat sau la kilometri distanta.Intimitatea nu tine numai de ah si oh si de fizicalitate.Mi se intampla sa vorbesc cu cineva la telefon sau pe computer...sau sa citesc ceva scris de anumite persoane si sa-i simt mai intimi decat as simti pe cineva cu care as vorbi fata-n fata.
Trebuie insa sa fii intim cu tine insuti...sa-ti cunosti toate"dinauntrurile",sa nu te surprinzi atunci cand te privesti adanc in ochi ...Si bune si mai putine bune si de-a dreptul nebunesti...toate sunt ale tale.Depinde pe care le intretii...pe care le lasi sa creasca si inmulteasca.
Inainte de a incerca sa descifrezi, lasa-te descifrat...Deschide-ti inima...catre tine insuti mai intai apoi catre ceilalti.Nu poti mentine balanta daca nu dai cu aceeasi mana cu care primesti.Daca ti-e frica de adevarul din tine ce-o sa te faci cand o sa cunosti adevarurile altora...sau "neadevarurile" lor?

Inainte  sa gasesti drumul catre o alta inima, gaseste-ti mai intai drumul catre inima ta.Pentru ca tu o sa fii acela care ,mai tarziu ,te vei infatisa cu inima in palme in fata cuiva.Si nu poti oferi cuiva o cutie in care nu stii ce se afla.

Multi oameni sunt ingroziti ca altii le-ar putea ghici sentimentele,gandirea,trairile...Dar de fapt sunt ingroziti de propria lor reactie la ceea ce gasesc in" interiorul personal".Multi suntem mult mai emotivi decat lasam sa se vada.Avem atat de multe de spus si totusi prea putini trecem de cunoscutul nod in gat.

In ochiul fiecarui barbat puternic joaca o lacrima.Si in inima oricarei femei reci si indiferente ,vibreaza o coarda.
Trebuie doar sa fii atent la... reverberatii si acorduri.
Barbatul nu este ingrozit de lacrima care-i aluneca pe obraz ,ci de faptul ca buzele care ar trebui sa guste acea lacrima...nu exista.
Si o femeie cat de rece si indiferenta...inca mai are curajul sa-si poarte inima in palma...chiar daca stie ca-i va fi franta iar si iar...


Pentru ca toti tanjim dupa intimitate.
Si o avem numai in momentul in care  o cautam dincolo de trupurile incalzite si satisfacute.

Sunt oameni care poate nici nu s-au cunoscut prea bine dar in in secunda in care s-au intalnit au devenit intimi fara macar sa se atinga.Le simti privirile inclestate...ochii li se intalnesc si incepe acel dans erotic al privirilor...acel schimb de energie erotica greu de definit dar foarte usor simtita ,degajata si asimilata.
Ochii lor nu mai sunt simpli ochi ci se transforma in emitatori ,conducatori si asimilatori de pura emotie si dorinta.

Sunt ochi (ai tai ai altora) pe care si in care privesti si nu vezi nimic...nu simti nimic.Nu deslusesti nici o emotie...nici o unda de regret,nici o farama de bucurie sau durere.Nici macar ura si dezamagire.Ochi fara culoare...fara sentiment...

"As vrea sa stiu ca gandesti,incerc sa te ghicesc dar nu te pot patrunde"

Si sunt ochi care spun tot.Durere,bucurie,tristete,placere...
Ma uit in ochii tai si stiu exact prin ce treci.Nu trebuie sa-mi spui nimic.Daca si rosti un cuvant numai ,ar fi deja prea multa informatie.Deci nu vorbi...priveste-ma adanc in ochi ...si am sa stiu totul.



"Ce faci
"Te privesc"
"Oh"
"De fapt ...nu te priveam...ochii nostri,doar... faceau dragoste"...

Comentarii