Nu-ti cersi iubirea...

Iubirea nu se cerseste.
Iubirea se cere,se daruieste,se dobandeste sau se cotropeste.

Cere-ti iubirea chiar daca stii ca nu ai s-o primesti !
Daruieste-ti iubirea chiar daca portile ti s-au inchis de mult si telefonul nu are ton !
Dobandeste-ti iubirea,fa-o sa merite,scrie-ti-o pe frunze si poart-o in priviri.Intr-o zi cineva te va purta prin frunze si te va privi in ochi !
Cotropeste-ti iubirea.Desfasoara-ti fortele,aduna-ti arsenalul,desfa-ti doi nasturi sau foarte subtil genunchii:)depinde de caz,inarmeaza-te cu sinceritate si dorinta de victorie si cotropeste.Poate ai sa fii invinsa,poate alta a castigat razboiul cu mult inaintea ta,dar ...ai sa fii invinsa stiind ca ai luptat.
Poate in loc de saruturi sub sanul stang ai sa primesti gloante.Dar vor fi cele mai frumoase rani pe care corpul tau le va avea.

Nu-ti cersi iubirea.Daca ai sa cersesti poate el o sa se indure,poate o sa-ti dea ceva...in ultima vreme ,toti suntem atenti cu cersetorii ,nu-i asa?
...Daca ai sa cersesti ,poate ai sa primesti.
Dar vei face exact ceea ce face un cersetor dupa ce a primit ceva.Se duce la primul birt ,isi da pe gat licoarea amaruie si ametitoare,se bucura de fericirea betiei de moment ,apoi ,spre seara se trezeste din nou singur ,trist si pustiu cu un imens gol in stomac si in inima.
Si cu imperioasa nevoie de a cersi din nou.

Comentarii