Nu te-ai saturat sa te plangi?

Ce vrei până la urmă de la viaţă?

 Te plângi că nu ai tot ce îţi doreşti, când de fapt tu nici nu lupţi ca să obţii, vrei să îţi dea cineva aşa de`a moaca?N-ai să vezi, pentru că toţi trag pentru ei.

 Când ai să termini cu smiorcăielile şi ai să iei viaţă-n piept?Aştepţi să te ia ea?O să fie văi de tine!

 Creează-ţi vise şi luptă pentru ele!
 Învaţă să creezi ceea ce îţi place şi să lupţi şi chiar dacă rezultatul nu e chiar cel pe care ţi l-ai dorit, măcar ştii că ai încercat.

 Desenează-ţi o lume a ta şi începe să construieşti!
  Hai că nu e atât de greu, nu conteză că nu eşti talentat la desen, lumea ta trebuie să fie perfectă mai întâi pentru tine şi mai apoi poate şi pentru alţii.

 Visează când poţi, dar începe să construieşti, căci nimeni nu te-aşteaptă!
  Nu ai început cursa cu dreptul şi vrei să abandonezi dar te-ai intorce să lupţi dacă cineva ţi-ar spune să te întorci?Într-o luptă nimeni nu o să  te ajute, mai ales dacă în luptă sunteţi rivali, premiul cel mare e doar unul şi acesta nu se va împarţi între concurenţi.

 Visează, caută şi găseşte.Nu aştepta să ţi se dea.Luptă pentru ce e al tău şi nu plânge după lucrurile ce le-ai pierdut, n-au fost să fie ale tale. 

 Capul sus, ai un drum înainte şi la orice fundătură, alt drum ţi se va deschide mai drept şi mai plin de vise şi sigur suprize


Autor articol : Dana Danescu 

Comentarii

  1. Imi place " Capul sus, ai un drum înainte şi la orice fundătură, alt drum ţi se va deschide mai drept şi mai plin de vise şi sigur suprize" Frumoasa incurajare:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place " Capul sus, ai un drum înainte şi la orice fundătură, alt drum ţi se va deschide mai drept şi mai plin de vise şi sigur suprize" Frumoasa incurajare:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place " Capul sus, ai un drum înainte şi la orice fundătură, alt drum ţi se va deschide mai drept şi mai plin de vise şi sigur suprize" Frumoasa incurajare:)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu