14 feb. 2011

Poate ar fi trebuit sa mai astept o zi sau doua,dar de teama ca poate voi uita (din cauza timpului liber care nu prea este) am decis sa scriu azi , o clarificare despre calitatea de membru MWB  si cum poate fi obtinuta aceasta calitate!
-De la bun inceput-,asa scurt si la obiect,- membru MWB devine -,daca este de acord si isi doreste,- orice blogger al carui blog a fost premiat cu distinctia ''MOST WANTED BLOG''.....orice alta modalitate pur si simplu nu exista !
-lista blogurilor premiate o gasiti AICI.....orice alt blog ce afiseaza bannerul,''blog premiant MWB'', care nu este trecut aici ,pur si simplu este un fals, o minciuna!
-blogurile si respectiv bloggerii membri MWB sunt trecuti (sub forma de lista deschisa) in josul home-page.ului paginii MWB.....bloggerii membri MWB au dreptul si responsabilitatea de a posta pe blogul ce le.a fost premiat ,bannerul ''membru MWB'',.....orice alt blog ce poarta acest banner si nu apare listat in rubrica membrii MWB,sau nu apartine unuia dintre membrii, este pur si simplu un fals si o minciuna!
- autorii paginii (blogului) grupului MWB sunt trecuti sub forma de lista deschisa in josul paginii home.page a blogului MWB,  bloggerii autori MWB au dreptul si responsabilitatea de a afisa pe blogul ce le.a fost premiat, bannerul ''autor MWB''....orice alt blog ce are acest banner, iar proprietarul acestui blog nu este autor MWB,  este de asemenea un fals si o incercare ridicola de a capta atentie!
-----Grupul de bloggeri MWB ,prin ceea ce reprezinta si ceea ce incearca sa promoveze, prin particularitatile si individualitatile sale,prin activitatea, obiectivitatea si subiectivitatea de care este caracterizat ....nu incearca sa concureze sau sa puna la indoiala existenta altor grupuri de bloggeri ce sunt infiintate online sau in afara internetului....pur si simplu ....aici este MWB.....pe restul ii respectam, citim si apreciem in functie de calitatile fiecaruia!
----premierea unui blog, anume, cu distinctia ''MOST WANTED BLOG''  va fi anuntata de fiecare data pe pagina principala a blogului MWB......orice alta activitate de premiere nu va avea sustinere din partea membrilor,asta in cazul in care premierea nu este facuta in mod exclusiv de catre un membru ( MWB) anume catre un blog,preferinta proprie....consulta.ti REGULI
.....detalii despre ceea ce inseamna MWB ...gasiti AICI


**** am facut aceasta clarificare pentru a lamurii cititorii blogurilor grupului MWB ,motivul fiind ca au aparut foarte multi ce nu au nicio legatura cu MWB dar se folosesc de numele si aprecierea grupului ,de asemenea publica pe bloguri personale bannere ce apartin de drept doar celor ce sunt premianti/membri sau autori MWB!
.....VA MULTUMESC PT INTELEGERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postare prezentată

BLOG POWER!

Asa cum am decis aseara, astazi este prima editie a concursului de blogging interactiv Blog Power, menit sa stimuleze creativitatea bloggeri...