11 feb. 2011

Lucrurile nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi...

Fotografia mea  ...ღ...dream...ღ...
Doi ingeri calatori s-au oprit sa isi petreaca noaptea in casa unei familii instarite.Familia a refuzat sa ii lase pe ingeri sa innopteze in camera de oaspeti.In schimb,le-a oferit o camera in subsol.In timp ce isi faceau paturile,ingerul cel batran a vazut o camera in perete si a reparat-o imediat.Cand ingerul cel tanar l-a intrebat de ce,celalalt inger i-a raspuns:"Lucrurile nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi".
    Continuindu-si drumul,in noaptea urmatoare ingerii au ajuns sa se odihneasca in casa unui om foarte sarac,dar foarte ospitalier.Tanarul traia impreuna cu sotia lui.Dupa ce au impartit cu ei putina mancare pe care o aveau,i-au lasat pe ingeri sa doarma in patul lor,unde se puteau odihni in voie.Cand s-au trezit a doua zi,i-au gasit pe taran si pe sotia lui plangand.Singura lor vaca al carei lapte era singurul venit,murise pe camp.
    Pe drum,ingerul cel tanar s-a infuriat si l-a intrebat pe cel batran,cum se poate intampla un asemenea lucru.
"Primul om avea tot si totusi l-ai ajutat",a zis el."A doua familie avea atat de putin,dar era in stare sa imparta totul si tu le-ai lasat vaca sa moara".
    "Lucrurile nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi",i-a raspuns ingerul cel batran."Cand am stat in subsol am observat ca in gaura din perete era depozitat aur.De vreme ce stapanul era obsedat de lacomie si era incapabil sa isi imparta bogatia cu altcineva,am astupat zidul ca sa nu o mai gaseasca.Noaptea trecuta,cand am dormit in patul familie de tarani,ingerul mortii a venit dupa sotia lui,i-am dat la schimb vaca.
    Lucrurile nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi.Uneori chiar asa se intampla cand viata nu se desfasoara asa cum ar trebui.Unii oameni intra in viata noastra si pleaca repede...unii ne devin prieteni si stau aproape de noi...lasandu-si minunatele amprente asupra inimii noastre,iar noi nu mai suntem aceiasi pentru ca prietenia lor ne-a transformat...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postare prezentată

BLOG POWER!

Asa cum am decis aseara, astazi este prima editie a concursului de blogging interactiv Blog Power, menit sa stimuleze creativitatea bloggeri...