25 dec. 2010

NOPTI MAGICE IN MIEZ DE IARNA----CASTIGATORI!

As dori in primul si primul rand sa le multumesc tuturor celor care au participat,au scris, pentru acest concurs,as dorii sa le multumesc tuturor celor care au sprijinit initiativa de a sustine o asemenea competitie precum si celor ce au luat in serios activitatea grupului MOST WANTED BLOG! Sunt sigur ca suntem de acord cu totii,nu cine a castigat conteaza ca fapt,nu cine e locul 1sau 2sau 3, este foarte important faptul ca am reusit impreuna sa reinviem spiritul Craciunului intr.un fel aparte,literar si ca am reusit sa promovam ceea ce am simtit ,ceea ce am crezut ca trebuie scris pentru a trimite in sufletele tuturor ,celor ce au citit, aroma sarbatorilor,ca am reusit pentru cateva 'clipe' sa lasam deoparte greul si rutina cotidianului imbatisand arta, arta de a scrie coerent,ritmat,rimat si responsabil si mai ales ca fiecare in felul lui a reusit sa transmita un mesaj celor din jur,iar acel mesaj poate fi transpus astfel :''Traiti sarbatoarea''!
-Bineinteles, fiind concurs,trebuie sa acordam respectul si aprecierile noastre castigatorilor,iar acestia sunt:
-locul 1.....

Sărbătoarea unui miracol... de Lois


-locul 2 

Un motz de fata... de Brandusa


-locul 3


Pregatiri de Craciun...de Dream


Asa cum am promis vor fi premiate locurile 1,2 si 3 iar premiile sunt o 'surpriza' ,in sensul ca doar in momentul   inmanarii(primirii) aceast 'mister' :))) va fi dezvaluit! Pentru a intra in posesia premiilor,castigatorii sint rugati sa.si trimita datele de contact(adresa,nume complet) la aceasta adresa de e.mail...  liviu_rx@yahoo.it  ,premiile urmand a fi trimise prin colet postal in cursul saptamanii viitoare! 
*pentru orice nelamurire  nu ezita.ti sa intrebati
*rezultatele finale ale votului vor ramane afisate in continuare(cel putin o saptamana)

GRUPUL MOST WANTED BLOG UREAZA TUTUROR MEMBRILOR SI FAMILIILOR ACESTORA,PRECUM SI TUTUROR ROMANILOR
SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU IMBELSUGAT ,CU MULTA SANATATE SI NUMAI BUCURII !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postare prezentată

BLOG POWER!

Asa cum am decis aseara, astazi este prima editie a concursului de blogging interactiv Blog Power, menit sa stimuleze creativitatea bloggeri...